Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.04.2005, 00:14   #346
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
łatwo ci mówić... ty juz masz numerek, a ja doszedłem do połowy

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.04.2005, 17:34   #347
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kurde brakowało mi 5 klików !! Dziwne że Sid'a i Rei'a nie zbanowali, w końcu też mieli z domeny cdrinfo klikane.

No i dalej na piraciku będę jechał - żartuje
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.04.2005, 17:40   #348
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Nie licza juz liow z for dyskusyjnych, wycwanili sie, ale i tak dlugo czasu im to zajelo, a ja otrzymalem jeszcze licencje(na konto l******7
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.04.2005, 18:14   #349
Unit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2005
Unit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeśli zablokowali forum to może zrobimy listę na GG dla tych co jeszcze nie zdobyli licencji?
Unit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.04.2005, 20:45   #350
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A ja jeszcze jestem na liście i mam ponad 420 kliknięć

A cały czas klikałem sposobem: FireFox i IE

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.04.2005, 21:36   #351
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
oOo, przecież jużdawno skończyłem oszukiwać z klikami a dopiero teraz wrzucili mnie na liste cheaterów
I caly czas tam pniesz sie w gore

Cytat:
Napisany przez loki7777
Nie licza juz liow z for dyskusyjnych...
Tylko z tych, gdzie przychodzilo bardzo duzo klikow.Z innych nadal sa zliczane.

A znajomy, o ktorym pisalem wyzej, ze nabilem mu 40 klikow przez pare minut przed chwila poinformowal mnie, ze dostal kody.
Stary 29.04.2005, 22:54   #352
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking Klikanie - Reaktywacja!!!

Cytat:
Napisany przez Weron
[...]Z innych nadal sa zliczane.
[...]

I właśnie na takie wszystkich zapraszam!

Znany wam Czołgista prowadzi forum poświęcone czołgom, choć też i inne tematy wcale nie są traktowane po macoszemu.
Na tym też forum nastąpiła reaktywacja wielkiej orkiestry codziennej pomocy w wyklikaniu sobie i innym wymarzonej licencji na Operę.

Wszystkich zainteresowanych niniejszym serdecznie zapraszam do dalszego klikania tutaj:
http://www.czolgi.02.pl/viewtopic.php?p=719#719

Klikamy dalej!
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2005, 00:34   #353
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No wlasnie dobry pomysl, tylko niech wszyscy uaktualnia swoje linki bo jak sprawdzalem to z rankingow polowy ludzi nie ma. Lista wiec z lekka nieaktualna sie zrobila, ale poklikalem i tym co znalazlem to nalicza.
Stary 30.04.2005, 11:57   #354
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
[...] tym co znalazlem to nalicza.
Właśnie poszła nowa seria klików.
Masz rację, wszystko chodzi jak należy i tym, co są na liście licznik idzie do przodu.
Stary 30.04.2005, 13:41   #355
loki7777
Guru

Data rejestracji: 05.11.2004
loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>loki7777 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
To lece poklikac innym
loki7777 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2005, 14:10   #356
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Dziwne że Sid'a i Rei'a nie zbanowali, w końcu też mieli z domeny cdrinfo klikane.
z tego co wiem to naklikane miałem stąd raczej mało, pozatym, jako pewnie jeden z nielicznych udzielam się na forumach opery.. a selekcja cheaterów jest robiona ręcznie i widać ktoś stwierdził, że nie warto mnie ubić
a Rei ma chyba własną stronę i stamtąd ponabijał więcej
Stary 30.04.2005, 14:23   #357
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
z tego co wiem to naklikane miałem stąd raczej mało, pozatym, jako pewnie jeden z nielicznych udzielam się na forumach opery.. a selekcja cheaterów jest robiona ręcznie i widać ktoś stwierdził, że nie warto mnie ubić
a Rei ma chyba własną stronę i stamtąd ponabijał więcej
Najwiecej klikow mialem z GG (ma sie kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy.....) i z serwisu w ktorym jestem redaktorem - dalem sobie po prostu link do sygnaturki na forum tego serwisu.

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2005, 15:11   #358
Unit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2005
Unit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeśli wszystko działa jak powinno to i ja idę dalej klikać
Unit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.04.2005, 15:58   #359
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Thumbs up

Dobrze idzie, kliki tutaj .
Wszystkich zainteresowanych którzy znikli z listy proszę o update linków i poinformowanie mnie w tamtym topicu.
Stary 30.04.2005, 16:14   #360
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Najwiecej klikow mialem z GG (ma sie kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy maja kumpli ktorzy.....)
mała niespodzianka - kliki z gg się nie liczą - są to kliki bez http referer - czyli strony polecającej a tylko takie są ważne
ten temat jest już przewałkowany na forum opery w każdą stronę, proszę więc nie udowadniać, że jest inaczej, bo nie jest
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: