![]() |
Cytat:
Drugą osobą jest @RiksajluZ :taktak: @grzeniu sprawdź priv :> |
Mam 312, czekam na kluczyk :D
Dzieki wszystkima za kliki :piwo: |
Mam 253 kliknięcia :D
Weszłem na ten link http://www.opera.com/support/new2opera/buy/lostkey/ podąłem nazwę i emaila podanego przy rejestracji i wyświetliło mi takie cuś :) Cytat:
Jak długo się czeka na seriala :> EDIT: Dostałem emaila z odpowiedzią w treścit takie cuś o co w tym biega ?? This e-mail address did not match with our Customer Database. If you may have registered with another e-mail address that is still valid please fill out the form again: link..... If you have changed your e-mail address since registering please use this form. This way we can update our Customer Database and send you the necessary information by e-mail: link.... Please note that it may take up to few days for us to import new orders into our database. Yours sincerely Opera Software |
troche posprzątałem w wątku
wywaliłem prośby o dodanie do listy (bo już dodane :)) oraz kilka innych postów - ale chyba parę za dużo za co przepraszam - niestety jechałem hurtowo i część źle chyba odczytałem z podglądu (dla informacji wyświetlane jest kilka pierwszych linijek postu) i niestety też poszły do śmieci mam nadzieję, że nikt się nie gniewa :) jeżeli ktoś się czuje urażony to cóż mogę mu co najwyżej kliknąć :D @mgit daj im szansę poczekaj kilka godzin ich serwery są teraz tak przeciążone, że głowa mała a Ty chcesz po 5 min już wszystko dostać :) |
Cytat:
Mam pytanie czy ten serial co mi wyślą podpasi do Opery Linuxowej i Windowsowej czy cza będzie zdecydować czy chce się serial dla Opery Windowsosej czy Linuxowej :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostałem meila dzisiaj już o godzinie 01.47 ale moja poczta wzięła to jako spam i nie pokazała mi tej wiadomości :|
Ale ważne, że mam już licencję. |
Możecie poklikać :)
http://my.opera.com/pawinski5555/affiliate/lang/pl/ |
Dzieki wszyskim za kliki (a szczegolnie kiewasowi) :piwo:
Kluczyki dostalem o 1:40, pisze dopiero teraz, bo mialem problemy z netem. Mozna mnie wykreslic. Podesle mi ktos na priva sposob :D ? |
Już mam seriale:)
|
OK. Mam seriala. Mozna mnie wykreslic z listy. Dzieki wszystkim za kliki !!
|
Właśnie dostałem seriale do Opery faktycznie jest ich 7 :)
Wielkie thx wszystkim co klikali na mój adresik :) Można już wykreślić mnie z listy :) |
Update kliknięć zrobiony :)
P.S. A mi jeszcze 102 klików brakuje... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |