![]() |
Cytat:
|
Potwierdzam
Kiedy miałem jeszcze mało klików i w miarę wolno to szło, wysłałem link na GG do znajomego, żeby kliknął. On powiedział, iż kliknął a że siedziałem akurat na stronie z rankingiem odświeżyłem i doszedł jeden punkt. Potem jeszcze zagadała do mnie koleżanka, też wysłałem Jej link. I również po odświeżeniu był jeden punkt więcej. Zbieg okoliczności? Może choć mało prawdopodobne ;) |
witam mam pytanko, do kiedy trwa promocja opery?
|
Promocja jak narazie jest bez limitow czasowych
|
Czytałem juz o tym na forum, ale nie kapuję o co chodzi. Mówię otwarcie, że nie znam angielskiego. Mógłby mi ktoś powiedzieć co trzeba zrobić, aby mieć operę wiem, że trzeba sie zarejestrować na stronie opery, więc tak zrobiłem ale gdy chcę sie zalogować to pisze że "Account created pending activation.
Please access your email for details on completing your registration." i sie nie da. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co mam zrobić, żeby się poprawnie zarejestrować i zdobyć licencję Opery ? PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ |
Account created pending activation. Please access your email for details on completing your registration.
:\ :ysz: Musisz aktywować konto. Link dostaniesz na meila ;) |
Cytat:
Operę możesz mieć za darmo, jest do pobrania w wersji polskiej na stronie: http://www.opera.com/download/ Wersja ta wyświetla mały banner reklamowy. Jeśli chcesz się go pozbyć musisz zarejestrować przeglądarkę. Informacje nt. zakupu licencji dostępne są tutaj: http://www.opera.com/buy/poland/ Jeśli natomiast chcesz uzyskać licencję za darmo, będziesz musiał umieścić link: http://my.opera.com/NAZWA_TWOJEGO_KO...liate/lang/pl/ na swojej stronie, forach, gdzie tam jeszcze się da ;) w celach promocji Opery. Jeśli uda Ci się zdobyć 250 kliknięć w swój link dostaniesz mailem kody wymagane do rejestracji. |
Cytat:
Ja miałem jakieś przekierowanie ze strony skocz.pl i w takiej postaci słałem niektórym na gg i jakoś szło :P |
gdzie sprawdzic ile mam oddanych kliknięć ?
|
Cytat:
:czytaj: i szukaj "listy klikaczy" |
|
Witam wszystkich po dłuższej przerwie.
Dopiero wczoraj wróciłem do wrocka bo baardzo udanym weekendzie :) (wtajemniczeni wiedzą dlaczego). Nie wiem czy lista była aktualizowana na bieżąco, koledzy z teamu mieli w miarę możliwości poprawiać co trzeba ale wiadomo, że nie byli zorientowani w temacie listy tak jak ja, więc jeżeli kogoś nie ma na liście a chce być albo jest a nie chce to niech wyśle mi PM - ale tylko dzisiaj 04.05 - wtedy poprawię. Sądzę jednak, że można już wątkowi powoli pozwolić żyć własnym życiem - przyznaję się bez bicia, że jestem zmęczony jak diabli i przez najbliższe kilka/naście dni będę raczej odpoczywał :). |
Cytat:
|
Cytat:
Możesz usunąć mój link, dostałem już kody :) Sorrki że odpowiadam tutaj ale nie chce się tam rejestrować. |
Cytat:
BTW tam się nie trzeba rejestrować, przynajmniej nie w tym dziale. :) Już kasuję twojego linka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |