![]() |
Jeszcze raz w górę wysunę ...
To co nikt nie pomoże ? :( To chociaż napiszcie czy jest rozwiązanie... czy mogę mieć jakąś nadzieję... |
Cytat:
|
Opera 7.6 PL i wszystko w porzadku laduje sie 100%
|
cookies raczej nie da się importować do opery.
|
ja mam wersję 7.54 szkoda firefox ma tę opcję by wszystko importować ja narazie mam tylko ulubione zaimportowane.
Ale licze na więcej ;) |
Ale po co importować ciastka? Przecież to do niczego poza "śledzeniem" użytkownika się nie przydaje. Ja ustawiłem Operę, żeby przy każdym wyłączeniu usuwała wszystkie ciastka.
|
Cytat:
Ooo mój 1000 post :D :fala: :sylwek: |
male OT:
Gratulacje - wkoncu :) :piwo: |
u mnie pojawiaja sie od czasu do czasu anomalnie - splaszczanie gifow etc. ale generalnie opera sibie radzi z forum
|
u mnie czasem jest tak jak mowicie...czasem tez nie otwiera obrazkow wcale.
czasem przechodzi jej to po resecie kompa. ogolnie to te przypadki sa marginalne,wiec sie nimi nie pzrejmuje. i narazie nie mam zamiaru zmieniac operki na nic innego. |
niestety to forum nie obsluguje opery bo wszystkie inne ktore odwiedzam chodza normalnie
|
U mnie też problem (odswieżania) od czasu do czasu występuje (chociaż zdarzają się okresy - jak na przykład teraz, kiedy zdarza się zdecydowanie częściej) i przyznam, że jest dość wkurzający. A co z tym zrobić? Pojęcia nie mam, w każdym razie w stylu dark, którego używam (mój zdecydowanie ulubiony :) ), też występuje.
|
Ja bym na twoim miejscu zrobił format chyba tylko to cie może ratować??? ;) :pisze:
|
kurcze... od kilku dni coraz bardziej zaczyna sie kaszanic.
ciagle mam poprzesowane te czasne kreski pionowe obok avatarkow. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:57. |