![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komunikat w Power DVD
W jednym temacie byłem pozytywny to teraz sobie odbiję..
Uwielbiam, jak chcę coś komuś na komputerze na szybko zrobić i oczywiście pojawiają się problemy.. Moja mama chciała obejrzeć coś tam na DVD i naturalnie pojawił sie komunikat o blokadzie regionalnej. Zmienić regionu się już nie da, więc wiele się nie zastanawiając przerzuciłem ze swojego komputera program Any DVD i zainstalowałem. Było by ładnie, gdyby przy kolejnej próbie odtwarzania filmu nie pojawił się następujący komunikat: ![]() (sorry za jakość, ale Paint nie chciał mi tam nagrać w JPG a już nie miałem czasu przerabiać itp. więc nagrałem w czym się tam dało najmniejszym) Pamiętam, że podobny problem miałem kiedyś u siebie na komputerze stacjonarnym i męczyłem się z tym kilka godzin. Nie pamiętam też już niestety co ostatecznie pomogło. Chyba AnyDVD i Power DVD nie lubią się ze sobą, ale nie chciałbym tam instalować czegoś innego. No jeśli to jedyna metoda to poszukam innego programu, ale może problem leży gdzie indziej.. Potrafi ktoś pomóc?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Zainstaluj nowsze PowerDVD, widzę że masz dosyć starą wersję. Miałem podobny problem, ale o zmianie wersji jest ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Spróbuj wyłączyć akceleracje sprzętową ... konfiguracja/obraz.
![]() |
|
|