![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Opinie na temat amplitunera...
hej,
mysle nad kupnem amplitunera firmy Technics model SA-AX730 lub SA-AX720. Pytanie - czym one sie roznia? Ma ktos moze je? A moze warto wziasc w tej cenie sprzet jakiejs innej firmy? Kaska jaka mam to ~650zl. Mam nadzieje, ze mi dobrze doradzicie ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2005
![]() |
Miałem model SA-AX730 .
Opinia ? - jak na tą cene amplituner całkiem całkiem . Regulacja glosnosci przód-tył-central z pliota ,nie posiada dekodera AC3 ,o DTS -ie nawet mowy nie ma (w koncu ta cena...) .Posiadając karte z dekoderem AC3 - można wprowadzić to amplitunera 6 kanałów (discret) . Surround Mode - bardzo ciekawe brzmienie aczkolwiek tylko zwykłe ProLogic (mono z tyłu+obcięcie pasma) . Czujniki przeciążeniowe (udało mi się uwidzieć RESET na tym wzmacniaczu kilka razy) . AX730 - gra ładnie ,czysto ,mało szumi . Niestety ,dziś to raczej w miare przeciętny sprzęt . W szczególności brakuje jednak DPL IIx - świetnie się słucha zwykłych MP3 w 6.1 - pięknie rozbite przestrzennie kanały bez obcięcia pasma .Brakuje regulacji opóźnień dla poszczególnych kolumn ,equalizera na kanale centralnym ,wspomnianego DTS-a ,i wejść cyfrowych .To wszystko jednak kosztuje . Na dzień dzisiejszy - Yamaha RX-V450 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Dzieki panowie. Dzis juz kupilem takie cos:
http://allegro.pl/show_item.php?item=48442563 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Cytat:
Gra super tylko w zestawie nie mialem niskotonowego ale do takich glosnikow jakie dostalem nie potrzeba. Wejsc i wyjsc jest masa, trzeba wiedziec gdzie co podlaczyc. Jak sie wszystko dobrze polaczy i ma sie reszte skladu SONY to wystarcza 2 piloty, zamiast 5, bo w zestawie mam TV 32" SONY, wideo, odtwarzacz DVD, cyfre +, no i amplituner. Teraz mam tylko 2 piloty od cyfry i amplitunera. pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |