Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.10.2005, 22:32   #121
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja również mam mieszane uczucia co do Orange.
Jestem w Idei prawie dwa lata. Jak dotąd byłem zadowolony z cen i sieci. Przed tygodniem zadzwonili do mnie z tak zwanej Propozycji w sprawie przedłużenia umowy. I co ? kicha. To co zaproponowali to naprawdę jest śmieszne. Wcale nie płacę małych rachunków ok 250zł miesięcznie. W tej chwili mam jeszcze taryfę Malejącą (abonament 61zł w tym 70 min, min na idea,stacjonarny do 400min -37gr, po 400 - 0,24rg)proponują Firma 100 za 61zł w tym 100min cena za min do Orange i stacjonarnych 61gr, do pozostałych 73gr. Dodatkowo do pięciu numerów orande lub stacjonr. bezpłatne połączenia +telefon Motorola V3 za 1,22zł i umowa na 2lata. Co o tym sądzicie ?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.10.2005, 14:49   #122
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ryba120
Ja również mam mieszane uczucia co do Orange.
Jestem w Idei prawie dwa lata. Jak dotąd byłem zadowolony z cen i sieci. Przed tygodniem zadzwonili do mnie z tak zwanej Propozycji w sprawie przedłużenia umowy. I co ? kicha. To co zaproponowali to naprawdę jest śmieszne. Wcale nie płacę małych rachunków ok 250zł miesięcznie. W tej chwili mam jeszcze taryfę Malejącą (abonament 61zł w tym 70 min, min na idea,stacjonarny do 400min -37gr, po 400 - 0,24rg)proponują Firma 100 za 61zł w tym 100min cena za min do Orange i stacjonarnych 61gr, do pozostałych 73gr. Dodatkowo do pięciu numerów orande lub stacjonr. bezpłatne połączenia +telefon Motorola V3 za 1,22zł i umowa na 2lata. Co o tym sądzicie ?
Zapytaj co Ci zaoferuja gdybys nie wzial teleofnu, a umowe na 1 rok lub 2 lata.

Cytat:
Napisany przez Igloo
a ja zmieniłem popa na http://www.samiswoi.pl/ i jest dobrze. faktycznie bardziej się opłaca zadzwonić do kogoś niż sms'a dziubać
Nikt tej sieci nie docenia, a ona ma najtansze rozmowy po sieci. Wychodzi w niej bardzo tanio.
Stary 05.10.2005, 14:53   #123
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Nikt tej sieci nie docenia, a ona ma najtansze rozmowy po sieci. Wychodzi w niej bardzo tanio.
moze dlatego ze kampania reklamowa nie byla wystarczajac dobra. Jak wchdziła Heyah to przeciez rozdawali starery za darmo wszkołach i na ulicy, do tego setki reklam i jakos ruszyło a sami swoi - kampania przedewszystkim w mediach (jak tez bilbordach) - pozatym te reklamy jakies takie dziwne sa( w moim odczuciu)
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.10.2005, 15:06   #124
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel
moze dlatego ze kampania reklamowa nie byla wystarczajac dobra. Jak wchdziła Heyah to przeciez rozdawali starery za darmo wszkołach i na ulicy, do tego setki reklam i jakos ruszyło a sami swoi - kampania przedewszystkim w mediach (jak tez bilbordach) - pozatym te reklamy jakies takie dziwne sa( w moim odczuciu)
Co do starterow SS to czasem w marketach prowadzone sa kampanie promocyjne i mozna wtedy je taniej nabyc.

Jesli ktos pracuje w branzy to starty SS mozna miec nawet po ~7-10zl, a normalnie 16zl-20zl.
Stary 05.10.2005, 15:19   #125
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
SS kieruje oferte glownie do "mieszkancow mniejszych miast i wsi" dlatego maja np umowe z poczta polska itp, nie spodziewajcie sie po marce telefonow dla rolnikow kampani w stylu "uwolnic simlocka"
a tak btw to rozwala mnie ta reklama Orange gdzie mowia ze od poczatku minuta w sieci po 60 gr - lol juz pomijam to ze inne sieci za rozmowy wewnatrz sieci biora nawet 1/2 mniej , najlepsze ze w TT ma sie po pol roku chyba 69gr do wszystkich
Stary 05.10.2005, 15:27   #126
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawel_k
SS kieruje oferte glownie do "mieszkancow mniejszych miast i wsi" dlatego maja np umowe z poczta polska itp, nie spodziewajcie sie po marce telefonow dla rolnikow kampani w stylu "uwolnic simlocka"
a tak btw to rozwala mnie ta reklama Orange gdzie mowia ze od poczatku minuta w sieci po 60 gr - lol juz pomijam to ze inne sieci za rozmowy wewnatrz sieci biora nawet 1/2 mniej , najlepsze ze w TT ma sie po pol roku chyba 69gr do wszystkich
tak dla rolników, przyjedz z zobaczysz. Rolnicy siedza na abonamentach po 100PLN podstawoweg i telefony full wypas - przynajmniej u mnie tak jest i nie znam nikogo kto ma SS ( przedewszystim IDEA, PLUS, ERA)
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2005, 00:05   #127
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jednak pozostałem w Orange. Mimo to że warunki cen i taryf są trochę gorsze niż w byłej Idei, to przekonali mnie telefonem. W zamian za podpisanie umowy na dwa kolejne lata dostałem za 1,22 NOKIĘ 9300 i przez pierwszy rok 30% zniżki na abonament.

Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Orange?-nokia-9300_1.jpg  
Dołączone obrazki
Orange?-nokia-9300_2.jpg Orange?-nokia-9300_3.jpg 
Stary 21.10.2005, 00:39   #128
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez ryba120
Jednak pozostałem w Orange. Mimo to że warunki cen i taryf są trochę gorsze niż w byłej Idei, to przekonali mnie telefonem. W zamian za podpisanie umowy na dwa kolejne lata dostałem za 1,22 NOKIĘ 9300 i przez pierwszy rok 30% zniżki na abonament.

ciekawostka miałem w biznesówce 5 numerów złotych płaciłem co miesiąc średnio 1000 i co mi zaoferowali pocałuj się w dupę kliencie bo masz jedną fakturę spóźnioną o 2 dni w erze i wisi nam to że płaciłeś 2 lata bez spóźnień czytaj : nieprzeszedłem weryfikacji buhaha oranżada nie sieć
Stary 21.10.2005, 13:14   #129
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a ja ucieklem z popa w abonament w erze.... bo w oranżu pratycznie nie maja ciekawych fonow (w normalnej cenie)
wzialem sobie k700i
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.10.2005, 22:31   #130
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Mam pytanie bo nie rozumiem tego co pisza na orange.pl
Czym się różni Twój Mix, od Twój Plan (poza tym, że w Twój Plan jest możliwość wyboru określonych usług)
Jak dobrze zrozumiałem to w TM i TP wybierasz sobie jakąś kwote deklarowaną, która możesz wykorzystać na rózne SMSy i rozmowy tak jak w TM, ale w TM nie masz możliwości wybrania dodatkowych usług. Więc po jakiego kija ten TM jest stworzony. Prosze o oświecenie
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.10.2005, 11:45   #131
Adalis
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.11.2002
Adalis zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam
W TM mozesz sobie doładowac konto karta a takiej opcji nie ma w TP.
To jest ta róźnica no i jeszcze róźnica w cenach.
Pozdrawiam
Adalis jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.10.2005, 12:21   #132
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Adalis
Witam
W TM mozesz sobie doładowac konto karta a takiej opcji nie ma w TP.
To jest ta róźnica no i jeszcze róźnica w cenach.
Pozdrawiam
Dzieki za odpowiedz
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: