![]() |
bylem zarejestrowany w mboxie, wiec teraz moge sie logowac do multiboxu, ale dlaczego strona zrobila sie taka surowa... zupelnie nie moge sie odnalezc, ta z idei byla znacznie lepsza.. a propo tel. dalej na wyswietlaczu pokazuje mi "Idea"
|
Cytat:
|
Cytat:
- masz 30 darmowych sms-ow bez reklam (bylo to tez w Ideii) - liste kontaktow dzieki czemu nie musisz wklepywac numerow tel. recznie (to bylo platne) - skrzynke mailowa 10MB (tez bylo platne) - wysylanie 5 darmowych mms-ow (bylo w Ideii) |
Cytat:
|
Cytat:
|
na idei jako jedynej z naszy 3 sieci sie jeszcze nie zawiodlem:)
|
Na wejście niczym nie zaskoczyli.
jest jak ja to mówie trochę "trzoda" - stronka jedynie ma nową szatę. Teraz IDEA/Orange będą mieli niezły mexyk ze zmianą naklejek na samochody, punkty sprzedaży, pieczątkami, papierem firmowym itd itp Ja wspieram polską flotę tzn. PLUS gsm :), a ich wciągnie jeszcze większy potwór VODAFONE. |
Jak na razie to IDEA na tym połączeniu z ORANGE więcej straci niż zyska. Oferta jest.. mówiąc łagodnie "nienajlepsza"..
|
Cytat:
|
|
narazie jest to samo z ta roznica ze bedzie rachunek od orange a nie od idei
|
Cytat:
|
Ja wpisałem www.idea.pl i przeniosło mnie automatycznie na stronę orange. Próbowałem tam coś znaleźć, ale po kilku minutach dałem sobie spokój. Jak ktoś ma więcej cierpliwości, to niech poda linka do jakiejś konkretnej oferty abonamentowej, porównamy ceny.
|
Cytat:
|
OK juz mi dziala. Wczesniej nawet nie chcialo pingowac strony.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sms mozna wyslac... wpisujesz sms.idea.pl i przekierowuje Ciebie na Orange |
Udalo sie komus wejsc na www.orange.pl ???
|
Cytat:
@miles - wtyczka sms orange do konnekta juz jest |
zmienil sie komus z ideowców napis idea na oragne ??
|
...i wtyczka na sms do ideii dzisiaj nie dziala.
Na stronie mozna wysylas sms z Oranza, ale wtyczke w konnkcie ( musi powstac - moze juz jest) trzeba wymienic :( hahaha a ceny nic ciekawego jak dla mnie |
idea ma powiazania z idea ale po co tam znaczek france telecom?
|
cennik telefonów w ofercie TWÓJ PLAN na 24 miesiace
http://www.swiatgsm.pl/news/zalaczni...n24_orange.pdf to jest kpina, takimi cenami nic nie osiągną.. nie potrzebnie chyba czekałem... oferta urodzinowa ERY jest o niebo lepsza ;/ ... a mialo byc tak pieknie ;/ pzdr |
Tez go widzialem i jakos do gustu mi nie przypadl.
|
|
Cytat:
to napewno :> |
zadałem lakoniczne pytanie, bo słyszałem kiedyś, że w związku z tym połączenia z całej UE będą liczone jak krajowe i inne takie *******enie. :\
|
Tylko to, że będziesz miał naklejke "Orange" na telefonie coś jak w Vodafone :D
To teraz tylko czekać, aż Era zmieni znaczek na T-Mobile :taktak: Zresztą i tak to już jest w 50% T-Mobile.de :) |
mam takie pytanie - poważnie:
i co to da? |
jutro
|
Orange?
Witam.
Kiedy bedzie mozna kupic telefon w Orange w polsce? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |