![]() |
"kamienna twarz" mistrz :D
|
najlepiej dajcie sobie po mordzie
wszyscy przeciwko wszystkim |
Zawsze jest szansa, wbrew pozorom całkiem duża, że tak to się skończy :D
A od kiedy to świadek organizuje kawalerkę? Tak to czytam i nadziwić się nie mogę :O To jakiś zwyczaj regionalny, bo pierwsze o tym słyszę? |
Chyba raczej ogolnopolski, a nie regionalny - gdzie bym nie byl zawsze robil to swiadek!
|
Cytat:
|
Ja też pierwsze słyszę.
|
Świadek, to powinien być trzeźwy, żeby pana młodego chronić, z dołka lub żłobka wyciągnąć, zapłacić za szkody, itd... :blink:
|
Cytat:
Ale widać (z tego co piszecie), że to różnie z tą organizacją przez świadka bywa. |
Swiadkow do domu nie wpuszczam.
Mialem kiedys kolego co te starsze panie zapraszal i z nimi godzinami dyskutowal. On to lubial. Wtedy mieliesmy po 20lat W sumie to nie wiem kto kogo przekonywal. On nie nalezal do zadnej wiary :szczerb: Tyle bylo by z moje strony o swiadkach:jezyk: |
Właśnie Rycho szuka świadka....
Promuś - może ty byś się podjął? :D Melag, po wstępnych rozmowach, coś Rychowi nie podpasował. |
No a "ten" co na kosiarze jedzie tez mu nie pasuje:hmm:
|
Cytat:
|
siema, szczerze mowiac nie wiedzialem jak sie za to zabrac, brak czasu no i pomyslow a nie chcialem zeby to bylo tylko zachlanie do upadlego, tylko zeby COKOLWIEk ktokolwiek pamietal:) no i szczerze polecam wynajecie firmy zewnetrznej (mi pomogla Pani Edyta), zrobila nam taaaki kawalerski ze do dzis go wspominamy a minelo juz troche czasu:) mielismy gre miejska- mega zabawa no a pozniej impreza w klubie, ktora na pewno pobije niejeden wieczor panienski (a wiadomo ze laski bardziej przywiazuja uwage do organizacji tego typu imprez). Po prostu mega biba, takze polecam jak najbardziej przemiła Pania Edytke:)
|
Panią Edytkę? A w czym ona lepsza od Pani Lodzi?
|
Lepiej robi aaa
:rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:19. |