![]() |
Ja jestem z Łodzi i wcale z tego powodu nie jestem zadowolony - Łódź to brudne miasto w ktorym przy kazdej bramnie stoi pijany menel i tylko patrzy komu dac w ryja. blee
|
to trzeba tam sprowadzic warszawskich dresiarzy - jak juz sue pozabijaja to chyab wszystkim bedzei lepiej - tylko jak ich do tego zachecic?
hmm.... |
My mamy naszych łódzkich łysych w beemkach i nie potrzebujemy waszych łysych w beemkach.
|
Ja moge dorzucic paru "Krakowiakow" :cool: :P
|
Cytat:
|
Moga byc lysi i dresiarze :) ale raczej jezdza Fordami ;) chociaz osatnio nie bylem w centrum wiec nie wiem czym sie woza.
|
Cytat:
Beemki - nie! Porshe - tak:) |
Witam !
LDZ i okolice przybywaja ! Jestem ! / Nie mam BeemKi, nie chodze w dresie ale paru by sie tu znalazło - ale oni jeżdza czerwonymi maluchami .... ;) siedzenie maxymalnie położone, spoyler, przyciemniane szyby - oczywiscie nieodłaczny napis PIONNER na tylniej szybie obowiazkowy - muza typu emcia umcia i jazda na plac ... ;) Spoko zlocik moze byc - lokalnie. BTW. Surff mówił mi kiedys ze ma zdaje sie tutaj roszine wiec moze tesh nas zaszczyci ! Pozdrófka ! |
a może ktoś jeszcze ? ma takie możliwości jak Brzuski ? żeby zorganizować jakiś mily zlocik ? w innej czesci Polski ?
|
Re: Do osób z Łodzi, których nie znam(y)
Cytat:
gdzieś slyszałem, że kot z miasta Łodzi pochodzi, z centralnej Polski.... ale może coś pokręciłem.... a ja niestety niekoniecznie z Łodzi |
Cytat:
a propos - może głupio zabrzmi - jaka jest średnia wieku ludzi na forum? oby nie wyszło że jestem za stary.... |
Cytat:
|
Cytat:
najwiecej to tutaj chyba studentów :) są młodsi są starsi :) |
Cytat:
|
kazdy jest dobry :)
nikt niezwraca uwagi na wiek :) mam nadzieje bo sam należe do tych najmłodszych :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |