![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosta strona www - mógłby ktoś pomóc?
Witam,
Proszę dzisiaj co chwila o pomoc, ale przekonałem się już, że można na Was liczyć, więc może i tym razem ktoś pomoże ![]() Otóż postanowiłem w końcu zrobić od nowa swoją stronę internetową. Nazbierało mi się już tyle nowych ciekawych zdjęć, plus część zeskanowałem w lepszej jakości, że zrezygnowałem z aktualizacji starej i postanowiłem zrobić wszystko od nowa. Ale tradycyjnie mam problem ze stroną główną. Obecnie mam coś takiego: http://www.andrzejj9.terramail.pl/En...ain%20Page.htm Teraz chciałbym to zmienić. Nie zależy mi na żadnych wodotryskach, tylko na prostej, przyjemnej dla oka stronie. Spodobało mi się coś takiego: http://www.mastertemplates.com/templates/002.htm co nawet można za darmo ściągnąć i używać do własnych potrzeb, jednak chciałbym to trochę przerobić. I tu zmierzam do swojej prośby. Wiem, że są na forum osoby, które html-a mają w małym palcu (a przynajmniej bardzo solidne jego podstawy) i dla których zrobienie czegoś takiego to kwestia kilku minut roboty. Ja niestety nie miałem jeszcze okazji nauczyć się html-a mimo, że bardzo bym chciał, ale niestety czas na to nie pozwala i nie sądze, aby coś się miało zmienić w tej kwestii w najbliższym czasie. Czy ktoś mógłby więc spróbować zrobić mi coś takiego? Może to być albo przeróbka strony z linku, który umieściłem, albo zrobiona od podstaw. Najbardziej zależy mi na całości strony (bez szczegółów). Tzn. - żeby mieć stronę podzieloną na takie trzy części, jak ta przykładowa, z możliwością umieszczenia dowolnego tekstu w części głównej oraz lewym marginesie i jakiegoś obrazka w części górnej (w miejscu tych kilku, które tam są). Ewentualnie żebym jeszcze w miejscu "Your company" mógł wpisać dowolny tekst. Obrazek, których chciałbym wstawić, to wstępnie ten z załącznika. Może później będę chciał to zmienić, ale niekoniecznie. Kolorystykę zostawiłbym bez zmian (albo coś w tym stylu). Jeśli ktoś mógłby mi w tym pomóc byłbym wdzięczny ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odswieżę jeszcze na chwilę temat. Co prawda jedna osoba już zaoferowała chęć pomocy, za co dziękuję
![]()
![]() |
|
|