![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.11.2004
![]() |
![]()
Od dłuższego czasu uzywam overneta ale takich problemów jeszcze nie miałem.Nie znalazłem nigdzie porady co zrobić z tym fantem.Ściągałem
grę (3.95GB) i po ściągnięciu ok 2.4GB musiałem zrobić restart kompa.Po włączeniu overneta i hashowaniu pliku zaczęła się ściągać dalej gra ale na pasku nie było już ilości ściągniętych plików(czarny pasek) chociaż był procent ściągniętego pliku.Próbowałem Metfileregeneratorem, DonkeyDoctorem i nic.Próbowałem również pdmienić pliki zrobione PartMetBACKUPEM i też nic nie pomogło.Czy mógłby mi ktoś poradzić co z tym zrobić.Zacząlem od początku ściągać i nie chciałbym stracić tego znowu ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miales wybitnego pecha
pare razy "tracilem" sciagane dane, ale zawsze po ich zassaniu (np restart w trakcie completowania), wtedy bez problemu albo overnet/edonkey sam naprawial uszkodzenia albo mozna to bylo zrobic recznie (laczac poszczegolne pliki part lub kopiujac juz polaczone tylko nie przemianowane) ale takiego przypadku jak Twoj to nie slyszalem wiec moze to sie nie zdarza czesto i nie ma sie co martwic ![]() wiem ze na problem nie odpowiedzialem, ale chyba jedym rozwiazaniem jest chyba wlasniesciaganie od zera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Tegi typu pytania najlepiej jest zadawać na forum dot. sieci ED2K. Na ten przykład:
osłoskop, osiol, emulek, "zielone" (donkey.outs....) etc |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|