![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.09.2002
![]() |
pad rejestru XP
witam!
po odinstalowaniu drive image7 i restarcie system przywitał mnie informacja że rejestr systemu jest uszkodzony i kopia też no i stoi czy da sie coś zrobic? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
załadować wczesniej zapisany/poprawny rejestr
![]() ... może w trybie awaryjnym
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
też sie nie uruchamia? Ostatnio zmieniany przez TATOON : 29.11.2004 o godz. 01:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
a masz wogole zapisana kopie rejestru z jakiegoś dnia?
Nawet jeśli nie to warto zobaczyć czy da się wejśc w tryb awaryjny. Wtedy kiedy uruchamia się komputer w tym samym czasie co wciskałbyś DEL aby wejśc do biosu wciskaj F8 i każ uruchomić system w trybie awaryjnym.
![]() |
#5 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
czy to normalne ze u mnie kopia rejestru ma 50MB ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
to chyba normalne, na świezo wgranym systemie byłoby inaczej. Wogóle wadą Windowsa jest to, że z czasem powiększa się na naszym dysku ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
pozdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
mam system prawie rok wiec wiec moze czas troche poszperac w rejestrze i wykasowac troche smieci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A sposób jest taki :
* Startujesz konsole odzyskiwania systemu * W linii polecień wpisujesz kolejno md tmp copy c:/windows\system32\config\system c:/windows\tmp\system.bak copy c:/windows\system32\config\software c:/windows\tmp\software.bak copy c:/windows\system32\config\sam c:/windows\tmp\sam.bak copy c:/windows\system32\config\security c:/windows\tmp\security.bak copy c:/windows\system32\config\default c:/windows\tmp\default.bak delete c:/windows\system32\config\system delete c:/windows\system32\config\software delete c:/windows\system32\config\sam delete c:/windows\system32\config\security delete c:/windows\system32\config\default copy c:/windows\repair\system c:/windows\system32\config\system copy c:/windows\repair\software c:/windows\system32\config\software copy c:/windows\repair\sam c:/windows\system32\config\sam copy c:/windows\repair\security c:/windows\system32\config\security copy c:/windows\repair\default c:/windows\system32\config\default
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
tak właśnie zrobiłem... skorzystalem z bazy danych Microsoftu niestety choć system wstał (uruchamia się)to dane były stare pogubiło się wiele rzeczy miedzy innyni konta i programy nie mam doświadczenia w przywracaniu do stanu z "przed" więc zastosuje format jako krótsze panceum na te bolączki ale udało sie przynajmniej skopiowac potrzebne rzeczy pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|