![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Czy dostał ktoś podobnego e-maila?
SG. INTERNATIONAL BV PROMO/PRIZE AWARD DEPARTMENT.
REF: 000000000000000000000000000000 BATCH: 00000000000000000000000000 ATTENTION: RE / AWARD NOTIFICATION / PROCESSMENT ADVICE: SGN We are pleased to inform you of the announcement today, 24th July, 2003 of = winners of the SCIENTIFIC GAME PROMO LOTTERY; THE NETHERLANDS / = INTERNATIONAL, PROGRAMS held on 22nd July, 2003. Your email address attached to ticket number 0000000000000000000, with serial number 000000000000000 drew the lucky numbers 00000000000000, and consequently won = the lottery in the 1st category. You have therefore been approved of a lump sum pay out of US$500,000.00 (TWO HUNDRED THOUSAND UNITED STATE DOLLARS) in credited to file REF NO. = 0000000000000000. This is from total prize money of US$4,400,000.00 shared = among the seventeen international winners in 1st-3rd categories. All = participants were selected through a computer ballot system drawn form 25,000 company email addresses and 30,000,000 individual email addresses from = Australia, New Zealand, America, Europe, North America and Asia as part of = International Promotions Program, which is conducted annually. CONGRATULATIONS! Your fund is now in custody of a financial Security company insured in your = FILE REFERENCE. Due to the mix up of some numbers and names, we ask that you = keep this award strictly from public notice until your claim has been = processed and your money remitted to your account. This is part of our security protocol to avoid double claiming or = unscrupulous acts by participants of this program. This lottery program was = promoted by our group of philanthropist. We hope with a part of you prize, you will participate in our end of year = high stakes US$10,000,000 million Dollars International Lottery. To begin your claim, please contact your file/claim officer: MR. BRIAN ROBERTS, of SG. INTERNATIONAL BV. (AMSTERDAM - THE NETHERLANDS). On = TEL: 000000000000000000000. Please be informed that NON RESIDENCE of THE = NETHERLANDS will be required to make a remittance of processment and legal = documentation charges to enable our legal department acquire Naturalization = papers from the Court prior to award payment policy as required by the paying = Financial Securiry Company. Please be aware that your Paying Authority will Effect Payment Swiftly upon = satisfactory Report, Verifications and validation provided by our processing = Agent; that would be designated to your file. For due processment and remittance of your winning prize to your designated = account of your choice. Remember, all prize money must be claimed not later = than 1st August, 2003. After this date, all funds will be returned as = unclaimed. NOTE: In order to avoid unnecessary delays and complications, please remember = to quote your reference and batch numbers in every one of your = correspondences with your agent. Furthermore, should there be any change of your address, do inform your = claims agent as soon as possible. Congratulations once again from our team of staff and thank you for being = part of our promotional program. Note: Anybody under the age of 18 is AUTOMATICALY DISQUALIFIED. Sincerely, Veronica Van Bosch (Mrs.) (Lottery Coordinator) Zamiast 000000000 były wpisane odpowiednie dane. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Re: Czy dostał ktoś podobnego e-maila?
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Nic takiego nie dostałem, a nuż cos wygrałes?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to jest sciema loteryjna - jak wiele polskich 'zywych' sciem - olac i wykasowac
![]() |
![]() |
#7 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
dzięki za wszsytkie odp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Ja natomiast dziś rano dostałem SMS-a z informacją, że do czegoś tam się zakwalifikowałem i więcej szczegółów uzyskam pod podanym (zagranicznym) numerem telefonu. Ciekaw jestem, co to za naciągactwo, a przede wszystkim skąd mieli numer telefonu?
![]() |
#9 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Mie też plus wczoraj wysłał SMS-a że wygrałem wycieczke do tajlandii i kazali wysłać potwierdzeie SMS-em , jak wysłałem to zdarli ze mie 5 zł i ślad po nich zaginął.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
To wszytko jest wielkie sciemniactowi i nic wiecej! Ja jak cos takiego zobacze to sie zasmieje i wywale. :-))
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Słyszałem za to wczoraj czy przedwczoraj, że jakieś nowe przepisy mają w końcu zmusić tepsę do zrobienia porządku z ludźmi, którzy nadużywają dialerów...
![]() |
|
|