![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Palenie papierosów - dobre strony
Musze przygotowac na Biologie referat nt. dobre strony palenia papierosów. Ja bym napisał poprostu że NIE MA ale nauczycielka powiedziala że dla niektórych ludzi są. Możecie mi pomóc? Potrzebuje informacji co WAM* daje palenie papierosów.
* palaczą |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
palenie papierosów niektórym ludziom pomaga sie skupić i odstresowuje
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Palenie sprawia mi przyjemność mimo świadomości, że jest szkodliwe.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
palenie jest pretekstem do zrobienia sobie przerwy
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
poprawia kontakty między ludźmi, ludzie którzy wychodzą w pracy, szkole razem na papieroska maja okazje do porozmawiania i lepszego poznania się.
papierosy odstresowują zdecydowanie, sprawiają przyjemność, niektórym poprostu smakuja. budzą zamiast kawy. papierosy powiększają faze u osób nie palących dużo, przy spożyciu alkoholu ![]() do wódeczki nie zbędne ![]()
![]() |
#7 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
To jakiś plus jest. A ja widzę jeszcze takie - mają ludzie pracę - Ci co uprawiają tytoń, handlują nim, ludzie w zakładach tytoniowych, hurtownicy, pośrednicy, sprzedawcy, producenci opakowań itd. Oczywiście minusów jest znacznie więcej ... ro29 P.S. Dla informacji - nie palę i nawet nigdy nie miałem papierosa w ustach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Palenie tytoniu na zasadzie odprężenia stosowanego jak u indian - to chyba marycha powodowała te wizje?
![]() Uogólniając walka ze stresem - czyli psychika + relax cielesno fizjologiczny(marycha) XD
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
z orografia mam problemy od zawsze i jesli to komus przeszkadza to moge wogole nie pisac.
![]() |
![]() |
#11 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
@kizio
tylko nie pisz w tym opracowaniu o tym co daja fajki "palaczą" bo bedzie bonus za orty ![]() sayan napisal bardzo sensownie, to wszystko prawda, a fakt ze wspolny wyskok na fajke w pracy poprawia stosunki pomiedzy pracownikami od dawna byl przytaczany przez badaczy (pewno amerykanskich) papierosy pomagaja takze spowodowac, zeby np niepalacy szef oddalil sie dajac upragniony spokoj pracownikowi, polecam ten sposob goraco @Sid no i z takim ortem mozna polemizowac gdyby napisac - "do wodeczki nie zbedne, a wrecz potrzebne" wowczas byloby na pewno poprawnie zalozenie, ze powinno byc napisane razem, to tylko Twoja (moze nawet bardziej prawdopodobna) interpretacja, ale skoro pewnosci nie ma to niegrzecznie sie tak czepiac
UWAGA: nie mylic z MODeratorem! . Ostatnio zmieniany przez pykson : 15.12.2005 o godz. 18:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
Mamy zrobić "debatę" po 1 stronie zwolennicy palenia (m.in. ja) i po drugiej przeciwnicy, gdyby wybor "druzyny" zalezal odemnie to bym sie to to nie pytal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
1. poznajesz maaaase ludzi
![]() 2. odprezasz sie 3. spelniasz w sobie tak cos, co kaze Ci "cos" robic... (kazdy musi miec jakis nalog ![]() 4. podobno wzmaga koncentracje (oprocz szumu we lbie nie dane mi bylo zaobserwowac) 5. niezle na dyski w polaczeniu z alkocholem 6. "postarza" - idziesz przez park - "hej, mlody, masz fajki?", idziesz przez park palac - "hej, stary, masz obstawic fajke?" 7. powoduja ze wiele niechcianych osob trzyma sie od Ciebie z daleka (niestety ci dobrzy tez, noi ci niechciani palacy wrecz odwrotnie) 8. dajesz prace wielu ludziom w branzy tytoniowej (w tym mojemu ojcu ![]() 9. zmiejszaja przeludnienie 10. lepszy smrod petow niz potu (lecz to wzgledne) wiecej juz mi sie nie chce wymyslac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale temat.
![]() Właśnie rzucam palenie. Landrynki są wstrętne. ![]() |
![]() |
![]() |