Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
No niestety, ale link "Pliki" jest nieaktywny (przsynajmniej u mnie). Mogłbyś podać adres do tego działu?
|
nie dziala i u mnie, sprobuj na linkowni... osobiscie malo znam takich programow
Cytat:
Słyszałem, że nowe Durony (chyba 1200, a może 1300) mają odblokowany mnożnik i FSB. Jeśli nawet uda mi się odpowiednio ustawić mostki, to czy procesor sam się zgłosi jako z podwyższonym taktowaniem, czy też zostanie 1200, a resztę trzeba będzie ustawić w BIOS'ie?
|
mostki odblokujesz po to abys mogl bawic sie podkercaniem, a mi dokladnie chodzilo o to ze durona da sie zmusic do magistrali 133 i tylko o to
Cytat:
Nie wiem, jak Ty to liczysz, ale mnie zawsze wychodzi, że 2x133=266, a ja potrzebuję dla pamięci 2x166=333, a tyle to zaden Duron i Athlon nie wytrzyma.
|
licze magistrale da durona, nie dla pamieci... nie wiem jak mozesz sprobowac podniesc czestotliwosc pamieci na swojej plycie, musisz probowac, ot poprostu
nie wiem czy plyta umozliwa, moze go wspiera... ale wszytsko i tak robisz z zamalowywania lub przecinania mostkow durona,
Cytat:
Wersja to rev.3 (ECS K7VTA3 rev.3). Firma ECS nie należy do najlepszych, ale do najtańszych (a to jest dla mnie najważniejsze - przecież gdybym kupił Gigabyte'a/Asus'a/Abit'a itp., to pewnie odrazu założyłbym Athlona XP 2600+).
|
Dobra, firma ECS jest popularna bo tania, ale nie najlepsza... tak naprawde musisz poprzegladac podobne grupy dyskusyjne i cos znalezc dla siebie... ja mam Gigabyte i nie mam takich problemow, na ECSa nie zdecydowalbym sie
pozdrawiam