![]() |
Kiedys to byly te bajki.
Tsubasa i gigi to bylo to :spoko: ;). Fajny byl jeszcze Yataman. Teraz na fox kids czasem leci shin chan, jak sie trafi to obejze ;). |
Pamietam....
To byly czasy :) W podstawowce bylo nas w klasie 9 chlopakow, kazdy mial zainstalowne Sensible Soccer i druzyne Nankatsu. :spoko: |
Pamietam... zajefajny serial...
Samotny atak na bramke trwal nieraz 3 odcinki. A bramka przeciwnika wylaniala sie zza widnokregu przez 2 odcinki... a potem strzal, pilka przebierala rozne krztalty - jak worek z kislem... bramkarz lapie... ale co to??!! pilka swoim pedem wciagnela go do bramiki... Co to za zapach?? to sie rekawiczki pramkarza zaczely jarac pod pilka!! Byli tam tacy 2bracia blizniacy - z cyrku chyba uciekli, wyprawiali przerozne sztuczki na boisku :) albo bramkarz nei mogl sobie poradzic z jednym napastnikiem, to Tsubasa z ziomalami wlazli na poprzeczke i pomagali :) ^_^ |
JA pamiętam jak tata sie ze mnie śmiał ze to oglądam i mowił "tchubasa-kiełbasa" :D
|
Tsubase pamietam ale Dragon Ball i tak rulez!
|
Dla mnie najlepszą bajką była "Gigi la trottola":cool:
|
Gra sie nazywala "Captain Tsubasa" i wyszla tylko na NES, sa tego emulatory na playstation, poszukaj na pc tez widzialem jakies gierki z NES`a odpalane jakims programem.
Od siebie dodam ze bajka byla czasami denerwujaca jak przez pol odcinka pilka leciala :) |
Poszukaj na Mule, dzial Manga, seriale "Captain Tsubasa - Kapitan Jastrząb" - jest tego 128 odcinkow. Oczywiscie mam na mysli filmy, nie gre :D
|
też pamiętam ...najlepsze były ujęcia wyskoków ...i 1 minutowy lot do piłki ...:))
|
Pamiętam ta bajke. On gał zawsze na okraglych boiskach i biegal pod górke ^_^
|
Pamietacie
Pamietacie kiedys byl taki serial japonski "Kapitan Hawk - Tsubasa" o piłce noznej, takie bajery, super strzaly itp
Kiedys dawno temu mialem pegazusa i na nim byla wlasnie gierka na podstawie tego filmu :d hehehe zaje... bym sobie w to pogral Jest jakas wersja na pc ?? Znacie jakies stronki gdzie mozna pobrac albo cos ?? :pisze: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:23. |