![]() |
Witam !
Ale z Was LAMERY !!!!;) :) ja to podłączyłem sobie stałe pod lodówke i jak właoze płyte do zamrazalnika to na telewizorze moge w Qłejka 5 grac !! A jak wziołem normalnie zaczolem grac w Linuxa na odówce to sasiad powiedział zebym przestał bo mu na głowe woda kapie ! Ja to jestem Hacker !! Lamery jedne !:cool: ;) :) |
Ja nie jestem CHAKEREM, moja babcia jest ***** i wy tez :P :P I wogole ja mam lepszego pilota od TV i moge zmieniac Nick na ircu. Tylko jeszcze dokladnie nie wiem co to jest ten irc....
|
Co wy tam wiecie o hakowaniu!!!
Mój tato, to jest dopiero haker, ma taką haczkę i jak zabierze się za hakownie, to żaden chwast nie ma prawa pojawić się na zagonie działkowym. A co do lam to, na działce u niego nie widziałem, ale za to chyba są w ogrodzie zoobotanicznym na Bydgoskiej w Toruniu. :) :D |
ale z was lamy w jakies linuxy gracie
ja od razu rzucilem sie na WyDymarki (chyba wiecie o co chodzi) i Lyndołsa - to jest dopiero sztuka ja jestem hakier a wy to same lamery ^_^ |
Zaraz dzwonię do serwisu. Niech włożą co tzreba...
Noooooo to sobie dzisiaj pohakujemy :D na ostro ale będze czad, kul i ewrybody klaszczą ??? Drugą płytę od Linuxa już skończyłem. Ale mam jeszcze jakieś dodatkowe lewele na 3 płytach! Jakoś tak... "Mondrake" czy cóś... Babcia mi mówi, że kiedyś nie było linuxa i ona nie wie... Ale z babci ***** Założyłem sobie własną pocztę. Prywatną. małpa_kropka_kom_kropka_promitacja_kropka_prl Będę lepszy niż servisco |
Cytat:
a ja tak zhackowalem ta szczeline, ze nie trzeba wkladac IRC'a zeby spokojnie grac w Linuxa !!! tylko dalej szukam kodow do Linuxa bo nie moge przejsc 6 levelu! jak ktos ma to slijcie na mejla :D lamka@lame.pEeL |
Witam !
JEST !!! A jednak jestem hackerem - PEDROS IRC'a wkłąda sie do takiej szczeliny na płycie głównej i jusz mozna w Linuxa grac !!^_^ |
z różnych względów nie gram w gry na komputerowe [poza saperem oczywiście!] - także sprzętowych - i co za tym idzie od kilkudziesięciu miesięcy żeby nie powiedzieć od kilku lat nie miałem cda w ręku. kiedyś sporadycznie sięgając po to pisemko, lekturę jego rozpoczynałem od 'cda na wesoło' - czy jakośc może inaczej nazywał się ten dział. grunt, że zawsze ubaw po pachy. teraz to samo i więcej mam w sieci. i ta rubryka już nie stanowiłaby dla mnie takiej atrakcji. ogólnie pisemko fajne tyle, że nie dla mnie już.
|
Ech... ja też nie mam Quake'a i dopiero niedawno zacząłem grać w Linuxa... ale na szczęście nie wiesza mi się wind 3.11 więc sobie dziś wieczorem pohakuję... a wogóle to jesteście lamerami... i co to jest cholera, ten IRC? Nie mam tej karty w komputerze :D :D ^_^ ^_^
|
Cytat:
Kurde Ty to masz fajnie .. ja nie moge zostać hackerem bo nie mam Quaka 3:( :) :) |
No nie wiem czy bys do czegos doszedl bedac kims takim jak gosciu w opowiadaniu :P :P :P
|
Dobre, dobre. Zostaję dziś hackerem;p
|
To raczej powinno byc w Cdrinfo na wesolo :D :D :D :D :D :D :D
|
Cytat:
A tekst jest niezly wiec nie nalezy krytykowac autora za zamieszczenie go :) |
Super!! POdoba mi sie!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:34. |