![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Partition Magic
!!!witam!!!
Jakie(niby bezblednie - dane producenta)maksymalne dyski obsluguje Partition Magic 6.0 a jakie 5.1........ Czy w tych programach moge sobie ustalic litery dysków(partycje), tak zeby same sie nie zmienialy np. u mnie jest tak Jeden dysk nazwy partycji: C,E,F,G... Drugi dysk(szuflada) : D, Wszystko wglada tak : C,D,E,F,G.. -- gdy wyciagne D(szuflada), zmieniaja mi sie kolejno nazwy partycji nie chodza mi programy..... C=C, D=E, E=F, no a G nie ma........ ......a i kazdy dysk oprucz przydzielonym literom ma tez swoja nazwe.......... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
w przypadku Win98 system przydziela litery najpierw partycjom podstawowym a potem partycjom w partycji rozszerzonej, i nie da sie tego zmienic, chyba ze w BIOSie ustawisz kanal na ktorym jest ten drugi dysk na NONE, wtedy Winda przydzieli litery dyskowi pierwszemu a potem drugiemu, ale w Windzie nie bedziesz mogl mu wlaczyc DMA
![]() WinXP tez tak robi, ale w XP mozna sobie spokojnie te litery juz przestwiac, jest wieksza swoboda ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 28.05.2003 o godz. 16:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja tak mialem, namotalem troche ale tak, że szuflade mialem jako ostatnia litere
![]()
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
!!!witam!!!
A Partition Magic nie pomoze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja zawsze po formacie ustalam litery dysków w Partition Magic 7.0 ponieważ kieszeń miesza wszystkim i nie ma żadnego problemu i łatwo to się robi
![]()
![]() |
|
|