![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
Partition Magic (wsio wersje)
Witka.
Podpowiedzcie mi taka sprawe. Mam problem z Partition Magic wersje 7 i 8 a takze wszystkie inne. Otoz od razu po uruchomieniu caly system sie wiesza. nie mozna ani myszka ruszyc ani nic z glosnikow slychac przerazliwy pisk. Mam Windowsa XP PRO swiezo zainstalowanego i nie pomaga. Próbowałem czarowac z konfiguracją Winzgrozy ale tez nic. Dysk twary to Seagate Barracuda IV ATA100 60GB. Partycja C to 7GB NTFS a D to reszta w FAT32. Powiem moze jeszcze ze dosowe wersje dzialaja ale pod windom sie wiesza. Jesli ktos ma podobny problem albo wie jak to rozwiazac to bardzo prosze o pomoc. Zgory dzieki wielkie Akanid |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja mam Windows XP Pro i miałem Partition Magic 8 i żadnych kłopotów nie miałem. Dziwne? A skąd masz tą wersję PM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
racej nie jest ****ane bo u innych chodzi a problem wystepuje u mnie na kilku roznych wersjach partition magic.
zastanawiam sie nad tym czy moze to byc wina ze mam jeszcze jedna mala partycje na samym poczatku dysku 100mb ext3 na linuxa ktorego juz nie mam. moze ta partycja tak miesza ?? ale z tego co pamietam to nawet bez tej partycji wieszało mi PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Zlikwiduj tą partycję jak Ci nie jest już potrzebna i wtedy zobaczysz co się stanie. Ja na Win XP Pro, Win 2000 i wczesniej na Win 98 z Partition Magic`em nie miałem żednych problemów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
wypiepszylem te partycje i nadal to samo jest. pamietam ze kiedys robilem wszystko pod windowsem normalnie w pm7. ale teraz sie wiesza nie wiem dlaczego. zastanawiam sie nad skasowaniem wszystkich partycji i podziale dysku na nowo. ale kurde moze ktos jeszcze ma jakies pomysly !! ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Może przeinstalowanie PM coś da
![]() P.S.Może ktoś wie skąd ściągnąć wersję re-tail PM 8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
to nie wina partition magic robilem instalke kilka razy. po prostu cos sie rypie ino nie wiem co. wywalenie partycji nic nie dalo. to wyglada tak jakby PM< naruszało jakas ochrone dysku przez windowsa i sie wali od razu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|