![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
PayPal dla Polaków!:)
Po 6 latach system płatności PayPal jest dostępny dla Polski.
Mozna się rejestrować : https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/we...gistration-run Jak by nie było spore ułatwienie dla ebay owców. Po dłuuugiej nieobecności pozdrawiam wszystkich bywalców forum. f źródło: http://hacking.pl/5192
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() Mianowicie gdy probowalem zamowic SoundTrack z Guild Wars napisalem (ze nie ma polski) do AreaNET ci odeslali mnie do DirectSong (im napisalem to samo) a ci odeslali mnie do PayPal (bo z ich uslug kozystali)... 2 dni pozniej dostalem mail z paypala ze mam sprobowac ponownie - lol! (soundtrack kupilem przedwczoraj po tym jak otrzymalem tego mila)
![]() |
![]() |
#3 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
bez przesady, po 1 emailu napewno tego nie wprowadzili. mi wystarcza karta inteligo i placę na całym świecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Air a znasz jakies dobre sklepy internetowe za granica z dobrzmi cenami i co obsluguja polske? Bo jak pisalem do sklepow to opdowiadaja ze tylko USA i Kanade :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
No właśnie ... gdzie sie najbardziej opłaca kupowanie na świecie? USA, WB, Niemcy? Podajcie jakies sklepy internetowe oraz przyblizone koszty wysylki z tych panstw.
Przegladalem ostatnio ebay i wlasnie nie wiem ile zaplace za wysylke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Tak zapytam z ciekawości - taką kartą Inteligo Visa Electron można płacić w Internecie - np. za muzykę itd. (pomijam oczywiśćie opcje typu Płacę z Inteligo, czy przelewy). Pytam bo myślę o założeniu sobie u nich konta ![]() Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
kosztow wysylki nikt Ci nie poda. niektore sklepy probuja jeszcze zarabiac na kosztach wysylki. zawsze mozesz ich o to zapytach jak nie pdaja i proboac zaproponowac cos innego. platnosci najbepieczniej za pomoca e-karty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.05.2003
![]() |
Kartą Visa Electron Inteligo można np, zapłacić w Amazon.com (USA - próbowałem), cdjapan.co.jp (Japonia - próbowałem), www.titan-computer.com (DE - próbowałem), a na przykład trudno znaleźć sklep w Australii który przyjmie taką kartę: www.ezydvd.com.au, atlanticdvd.com.au, www.dvdcrave.com.au - nie przyjmują.
Natomiast trudno na ebayu znaleźć aukcję w której jednocześnie wysyłają na cały świat i przyjmują płatności kartami - najczęściej jest to PayPal. Pierwszy list do PayPal sprawie Polski wysłałem w roku 1999. Ale teraz ruszyli bo PayPal jest częścią ebay a skoro ten jest już w Polsce to i PayPal'a wreszcze przystosowali ( $$$ ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2004
![]() |
a jak to jest z walutami? czy Inteligo obsługuje płatności w innych walutach? właśnie przymierzam się do zakupu DVD z USA i nie wiem czy mając karte z Inteligo będe mógł zapłacić, sklep z którego chce zamówić obsługuje i płatności kartą i płatności przez PayPal, ale właśnie nie wiem czy nie będzie problemu z walutami
![]() PS. czy koszty przelewu za granicę są wieksze niż krajowe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Kartą z Inteligo można placić za transakcje zagraniczne. Waluty są przeliczane wg kursu ze strony Visa (nie mogłem go tam znaleźć
![]() To wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.02.2004
![]() |
wielkie dzięki, wcześniej brat mnie straszył że właśnie przelewy za granicę to duży koszt, ale widze że nie dotyczy to kart, teraz tylko musze się udać na zakupy
![]() wielkie dzięki jeszcze raz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|