Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.11.2003, 12:41   #1
fiskomp
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.02.2002
fiskomp zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
pomóżcie, już nie wiem gdzie pytać/szukać :(

Witam wszystkich.

Kupiłem niedawno SB Audigy i pomyślałem, że ta karta ma napewno lepsze przetworniki D/A niż mój napęd DVD Toshiba SD-M1712, podpiąłem napęd do karty muzycznej odpowiednim kabelkiem (he, tu podziękowania dla Ranx'a ), ale nie mogę włączyć tej opcji we właściwościach CD-Romu w Windowsie 98se, pole gdzie "odptaszkowuje" się tą opcję (panel sterowania->multimedia->muzyka CD) jest niedostępne (szare) i tu pytanie co jest grane. Nadmieniam, że na drugim kompie w pracy u mnie ta opcja jest dostępna.

Zapytuję, czy można coś doinstalować w Windowsie, żeby pojawiła sie możliwość włączenia używnia cyfrowego dźwięku CD, czy trzeba jeszcze raz przeinstalować stery do Audigy ? Dziwne to jest, bo w robocie nie mam nic podpiętego cyfrą, a opcja jest dostępna.

Proszę podpowiedzcie coś, bo w sumie mogę dalej używać analoga, tylko teraz jest po prostu zagadka co jest grane, niestety instalacja innego Windowsa nie wchodzi w grę.

serdecznie dziękuję z góry za jakiekolwiek podpowiedzi i odzew.

pozdrawiam,
fiskomp jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.11.2003, 12:48   #2
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Nie wszystkie napędy cd/dvd obsługują wyjście cyfrowe.
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: