![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
"Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig" niezły ten Word :]
wpiszcie w Wordzie (2000 działa na pewno) tekst następujący (oczywiście bez znaków "):
" =rand(15) " i naciśnijcie ENTER. Zdaje mi się, że na forum tego nie było, a jak to się stało to nie wnikam, ale programista wygrał ^_^ Ciekawe co na to sam Microsoft ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 30.07.2004 o godz. 23:25 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
W Wordzie Xp (2002) tez działa, ale to jest poj***** program ^_^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
XP - dziala,dziala.
Co za bezsens... Czy to bylo na stale czy jakos sie generuje przypadkowo ![]()
![]() |
#4 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
w 203 pro tez dziala. gdzies juz to widziale totalnie pop....e
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Ciapek, a znalezleś informacje o tym bezsensownym bugu na jakiejs stronce, czy Ci się to przytrafiiło??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
wiem tyle co napisałem.
Zdaje mi się że takich bubli jest więcej jakie generują się poprzez specjalny kod - tutaj po prostu zestawienia liter i cyfr i mamy no... bez komentarza to co mamy ![]()
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzial w kazdym (od ktorejs tam wersji)
w parametrach podaje ilosc powtorzen sluzy do szybkiego zapelnienia kartek konkretna iloscia zdan/linijek zeby oc np zaplanowac koluny, marginesy, czcionke z tego tez powodu tekst ten ma znaki charakterystyczne dla danego jezyka numer stary i faktycznie moze byc przydatny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
A znacie wiecej takich bugow? Smieszne one sa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
Zlotowicz
oj ludzie, to naprawde nie jest zaden bug
liczby w nawiasie oznaczaja: pierwsza ilosc akapitow druga ilosc zdan w akapicie skaladnia: =rand(1,1) info: http://support.microsoft.com/default...b;en-us;212251 edit: w zaleznosci od lokalizacji pakietu office teksty sie oczywiscie roznia na tej stronie macie w roznych jezykach http://www.w3.org/2001/06/utf-8-test/quickbrown.html
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 31.07.2004 o godz. 00:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
to nie znaczy przecież, że nie można się pośmiać mimo tego, że wiesz o co chodzi ![]() Ale i tak to jest zabawne, że po wpisaniu kodu otrzymujesz taki tekst. A swoją drogą domyślałem się, że mogło tu być coś nietak. To jak tak wiesz o co chodzi, to podaj np. kod aby wyświetliło się zdanie "CDRinfo Serwis poświęcony tematowi nagrywania płyt" to tak przykładowo ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Nimal, a widziałeś taką gierke z samochodzikami w Excelu, bo ja nie wiem do czego ona służy, pamiętam że było opisane w jakimś KS jak ją włączyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
jak napisze kiedys wlasny procesor tekstu to takie zdanie dam jako testowe
![]() btw: zdanie to zawiera wszystkie litery alfabetu - nie bez powodu ![]() tez sie chichralem jak to pierwszy raz widzialem ![]() gallus - a tego nie znam - nie interesuje sie zbytnio arkuszami (nigdy nie musialem) zreszta porady z gazet mnie chwilami rozwalaja - czasem ludzi pisza o jakies "ciekawostce"nawet nie wiedzac do czego sluzy - jak publikuje sie to w gazecie to wypadalo by sie zaintersowac; np PCWK walnelo kiedys pasjonujaca porade "jak Ci sie nudzi to zmien wyglad kursora w wordzie na chwile" - nawet losie nie sprawdzili ze to skrot do definiowania skrotow klawiszowych (maslo maslane, ale tak wlasnie bylo)
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 31.07.2004 o godz. 00:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Jak znacie cos innego to zapodajcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
hehehe dobre
![]()
![]() |
|
|