![]() |
Może wtedy kiedy cie uczyli było 50000 ale dzisiaj....cały nasz rząd mógł wszystko pomieszać.
|
Cytat:
podręcznik do szkoły liceum ogólnokształcącego pt. "Wiedza o Społeczeństwie", rozdział "Inicjatywy obywatelskie": "... a do zgłoszenia wniosku pod obrady Parlamentu potrzebne jest zebranie pod petycją 50000 podpisów osób zainteresowanych z uwzględnieniem imienia, nazwiska i miejscowości zamieszkania..." po prostu źle mnie nauczyli:-D :P |
Wiele ludzi chciałoby obejrzeć w telewizji film, który przedstawia dokładną historię Linuxa, początki Wolnego Oprogramowania. Film, który by uświadomił innym kim jest `hacker', co to jest GPL, Wolne Oprogramowanie, jak powstał i rozwijał się Linux. Zobaczyć ludzi, którzy wkładają mnóstwo pracy w rozwijanie programów, które nie robią dla pieniędzy, lecz dla własnej satysfakcji i chęci dzielenia się z innymi.
To jest to!!! Moze wreszcie przestana opowiadac glupstwa o Linuxie, hackerach i tym podobne! LUDZIE GLOSUJCIE!!! |
Aby zgłosić wnoisek obywatelski pod obrady parlamentu wymagane jest 100000 podpisów(tyle samo co na prezydenta RP).
|
Cytat:
|
Bez takich bo nikt nie będzie tego traktował poważnie!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! Bez ich wiedzy ... :-D |
A wpisywać znajomych??
|
Ze mna 2x, jest 413. Glosowalem 2x! Jako ja i jako Ja. Nie oszukiwalem!! Ale niestety jakies buraki - tak!
|
ja też sie podpisałem jest już ponad 400 podpisów
|
też się podpisałem ciekawe czy ten film będzie fajny :)))
|
Też już dołączyłem
|
Cytat:
|
Tak, i było by miło gdyby tak robili wszyscy.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |