Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.05.2003, 18:22   #16
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

napisalem list wczoraj i napisałem ze najlepiej aby przyszli o tej i o tej godzinie - gosc przyszedł punktualnie

Przywital sie ze mna - kurde chyba chcial abym byl z nim na Ty ale nie odwazylem sie

Przejrzał sprawe a ja zaczalem zadawac pytanka:

- musze przyznac ze był inteligentny bo jak zapytalem jakie porty mamy do dyspozycji od razu powiedział ze p2p dziala i nie jest blokowane tyle ze wprowadzone jest prioretytowanie tzn jak pisał ktos kiedys najlpierw poczta, www, ftp / telnet - jak z tego korzystac / a p2p na samym koncu wiec jak w sieci jest sporo userów na www to ma prawo nie dzialac jak nalezy.

Mówił ze jest teraz ok - wymianiaja sprzet i beda segmentpowac siec, oraz przerwy które wystepuja sa najprawdopodobnie spowodowane tym ze w okreslonych segmentach sieci sa zaniki pradu.

Gosc gadał ze mna szczerze ale widac ze pilnował sie - pytanka miałem zformulowane a jak padło pytanie o port 4662 to powiedzial ze nie wie

Rozumiem goscia - nie chce wyleciec z roboty jak sie wygada

bardzo mi sie podobala obsługa z jego strony

Aha dowiedzialem sie jeszcze ze mam sprzetowy firewall i taki sam skaner poczty - od razu go pochwalilem ze dziala znakomicie - zaden trojan nie chce przejsc - powiedział ze wie o tym i ze nie tylko ja sie tym bawilem - cholera admin jest jak BOG widzi i wie wszystko - wiec nie było sensu klamac - z reszta do rozmowy byłem przygotowany - gadałem wczesniej i widzialem mniej wiecej co nieco / podziekowania dla znajomego admina /

GOsc mówił ze beda jeszcze zmiany i ssaczy było tak duzo ze muiseli wprowadzic to kolejkowanie bo http strasznie mulilo

Ale dał mi nadzieje na nocna wolna amerykanke

ciekawe co maja w zanadrzu jeszcze
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.05.2003, 18:34   #17
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Aha jeszcze dostalem cynk ze mam skrzynke 40MB ale zniesli limity na przesyłke - przed chwilna sprawdzilem przechodzi 14MB jak nic !!

W wolnej chwili wrzuce wiecej
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: