![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
napisalem list wczoraj i napisałem ze najlepiej aby przyszli o tej i o tej godzinie - gosc przyszedł punktualnie Przywital sie ze mna - kurde chyba chcial abym byl z nim na Ty ale nie odwazylem sie ![]() Przejrzał sprawe a ja zaczalem zadawac pytanka: - musze przyznac ze był inteligentny bo jak zapytalem jakie porty mamy do dyspozycji od razu powiedział ze p2p dziala i nie jest blokowane tyle ze wprowadzone jest prioretytowanie tzn jak pisał ktos kiedys najlpierw poczta, www, ftp / telnet - jak z tego korzystac / a p2p na samym koncu wiec jak w sieci jest sporo userów na www to ma prawo nie dzialac jak nalezy. Mówił ze jest teraz ok - wymianiaja sprzet i beda segmentpowac siec, oraz przerwy które wystepuja sa najprawdopodobnie spowodowane tym ze w okreslonych segmentach sieci sa zaniki pradu. Gosc gadał ze mna szczerze ale widac ze pilnował sie - pytanka miałem zformulowane a jak padło pytanie o port 4662 to powiedzial ze nie wie ![]() ![]() Rozumiem goscia - nie chce wyleciec z roboty jak sie wygada ![]() bardzo mi sie podobala obsługa z jego strony ![]() Aha dowiedzialem sie jeszcze ze mam sprzetowy firewall i taki sam skaner poczty - od razu go pochwalilem ze dziala znakomicie ![]() ![]() GOsc mówił ze beda jeszcze zmiany i ssaczy było tak duzo ze muiseli wprowadzic to kolejkowanie bo http strasznie mulilo ![]() Ale dał mi nadzieje na nocna wolna amerykanke ![]() ciekawe co maja w zanadrzu ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Aha jeszcze dostalem cynk ze mam skrzynke 40MB ale zniesli limity na przesyłke - przed chwilna sprawdzilem przechodzi 14MB jak nic !! W wolnej chwili wrzuce wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|