Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Jestem za zlikwidowaniem przymusowego poboru do armii
TAK /ZA/ - do wojska powinni iść tylko ci co chcą. 69 83.13%
NIE /PRZECIW/ - każdy powinien odbyć zasadniczą służbę wojskową. 14 16.87%
Nie mam zdania. 0 0%
Wszystkich głosów: 83. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.10.2007, 22:22   #1
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Nie wiem skad masz tyle czasu ale z tego co widze za oknem bieda i cierpienia nie zniknely ze swiata, ba z polski nawet. Wiec koncz gadke i do pomocy ruszaj bo bliznim trzeba pomagac, a teraz nie ma wojny i jest latwiej.
Rano podziel sie sukcesami.
No bo chyba nie jestes obojetny na krzywde obcych polakow?

No i nie trzeba sluchac pisu zeby bzdury zobaczyc.

EDIT:
A nasmaruje cos wiecej - zobaczmy jak wyszli na kolaborowaniu np francuzi, napewno szczali w gacie tak sie bali. To tylkom pierwszy przyklad z brzegu. I nie uwierze jak powiesz ze nie chcialbys mieszkac jak francuz ktory patrzy na polske jak my na bialorus, no moze ukraine.
TAK, lepiej sie poddac niz ginac w bezsensownej walce.
Fajnie by bylo jakby kazdy mogl walczyc za to w co sam wierzy a nie za toco mu ktos narzuci.
JAkby nas niemcy napadli to od reki moge sie wyrzec obywatelstwa i na jezyk zapisac. Tam jest cywilizacja a tu nie.

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 09.10.2007 o godz. 22:31
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.10.2007, 00:42   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
...
JAkby nas niemcy napadli to od reki moge sie wyrzec obywatelstwa i na jezyk zapisac. Tam jest cywilizacja a tu nie.
I to jest właśnie kwintesencja myślenia dzisiejszej polskiej młodzieży.
Za ojro lizać dupę niemcowi i być parobkiem ichniej cywilizacji.
Zero honoru i inicjatywy - gratuluję.
Wasi przodkowie to chyba w grobach się przewracają.
Dla mnie te słowa oznaczają pogardę dla własnego kraju i narodu. Za granicą też można być Polakiem i się tego nie wstydzić.

Po co tu jakaś wojna i jakieś wojsko? Sami polecicie do giermańca, żeby on was tylko chciał.
Najlepiej jedźcie i niech wam tam będzie dobrze.
Stary 10.10.2007, 00:54   #3
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Za ojro lizać dupę niemcowi i być parobkiem ichniej cywilizacji.
Zero honoru i inicjatywy - gratuluję.
Wasi przodkowie to chyba w grobach się przewracają.
Dla mnie te słowa oznaczają pogardę dla własnego kraju i narodu. Za granicą też można być Polakiem i się tego nie wstydzić.

Po co tu jakaś wojna i jakieś wojsko? Sami polecicie do giermańca, żeby on was tylko chciał.
Najlepiej jedźcie i niech wam tam będzie dobrze.
I tutaj w 100% się zgadzam. Nie chciałem tutaj głosu zabierać, bo rozgorzała taka dyskusja, że nie warto się odzywać, tak więc poprę tylko te słowa.
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.10.2007, 02:49   #4
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
No bo widzisz grzeniu, jest takie straszne stare słowo, kiedyś było synonimem tego co najcenniejsze, wszyscy dążyli do tego aby inni mogli ich tak nazywać.Niestety teraz przez wielu jest one wyśmiewane łączone z jakimiś kretyńskimi ugrupowaniami skrajnie prawicowymi.Osoba którą kiedyś tak nazywano dzisiaj jest frajerem.To słowo to patriota.

Nie wszyscy sobie zdają sprawę, że patriotą można być nawet mieszkając w Australii.Wystarczy tylko nie pluć na własny kraj i nie wstydzić się tego skąd się pochodzi.
Ja będąc za granicą, u znajomych bywałem często na różnych urodzinach, rocznicach i zawsze jako prezent dawałem im pięknie wydane albumy z polskimi miastami, krajobrazami, fauną czy florą.Oni robili wielkie oczy jak im opowiadałem o polsce, bo myśleli, że to taki zapiździały, zabity dechami kraj na wschód od Niemiec.
Kiedyś nawet zapytali się mnie czy w Polsce żyją bizony.
Cywilizacja?Jasne.Ich poziom wykształcenia i wiedzy o świecie czy historii to kpina.Przypominają czasami Amerykanów co nie wiedzą gdzie jest Irak.

Ale to taki OT do głównego tematu jakim jest zasadnicza służba wojskowa.

Ostatnio zmieniany przez Burt : 10.10.2007 o godz. 02:57
Burt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.10.2007, 08:23   #5
oddwor
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.08.2005
oddwor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna Podgląd Wiadomości
...
Kiedy***347; tak***261; osob***281; nazywa***322;o si***281; kolaborantem i folksdojczem.
Szkoda ***380;e masz tak nisk***261; samoocen***281; i nie jeste***347; zadowolony z tego co robisz we w***322;asnym kraju, ale mo***380;e to Twoja w***322;asna wina kim i czym jeste***347;?

Cytat:
Napisany przez Burt Podgląd Wiadomości
...Ich poziom wykszta***322;cenia i wiedzy o ***347;wiecie czy historii to kpina.Przypominaj***261; czasami Amerykan***243;w co nie wiedz***261; gdzie jest Irak...
No c***243;***380;, dzisiejsza polska m***322;odzie***380;, przynajmniej w tym, dor***243;wnuje im w pe***322;ni...

Ostatnio zmieniany przez oddwor : 10.10.2007 o godz. 08:29
oddwor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: