![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jestem za zlikwidowaniem przymusowego poboru do armii | |||
TAK /ZA/ - do wojska powinni iść tylko ci co chcą. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
69 | 83.13% |
NIE /PRZECIW/ - każdy powinien odbyć zasadniczą służbę wojskową. |
14 | 16.87% |
Nie mam zdania. |
0 | 0% |
Wszystkich głosów: 83. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Nie wiem skad masz tyle czasu ale z tego co widze za oknem bieda i cierpienia nie zniknely ze swiata, ba z polski nawet. Wiec koncz gadke i do pomocy ruszaj bo bliznim trzeba pomagac, a teraz nie ma wojny i jest latwiej.
Rano podziel sie sukcesami. No bo chyba nie jestes obojetny na krzywde obcych polakow? No i nie trzeba sluchac pisu zeby bzdury zobaczyc. EDIT: A nasmaruje cos wiecej - zobaczmy jak wyszli na kolaborowaniu np francuzi, napewno szczali w gacie tak sie bali. To tylkom pierwszy przyklad z brzegu. I nie uwierze jak powiesz ze nie chcialbys mieszkac jak francuz ktory patrzy na polske jak my na bialorus, no moze ukraine. TAK, lepiej sie poddac niz ginac w bezsensownej walce. Fajnie by bylo jakby kazdy mogl walczyc za to w co sam wierzy a nie za toco mu ktos narzuci. JAkby nas niemcy napadli to od reki moge sie wyrzec obywatelstwa i na jezyk zapisac. Tam jest cywilizacja a tu nie. Ostatnio zmieniany przez Sunna : 09.10.2007 o godz. 22:31 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Za ojro lizać dupę niemcowi i być parobkiem ichniej cywilizacji. Zero honoru i inicjatywy - gratuluję. Wasi przodkowie to chyba w grobach się przewracają. Dla mnie te słowa oznaczają pogardę dla własnego kraju i narodu. Za granicą też można być Polakiem i się tego nie wstydzić. Po co tu jakaś wojna i jakieś wojsko? Sami polecicie do giermańca, żeby on was tylko chciał. Najlepiej jedźcie i niech wam tam będzie dobrze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie wszyscy sobie zdają sprawę, że patriotą można być nawet mieszkając w Australii.Wystarczy tylko nie pluć na własny kraj i nie wstydzić się tego skąd się pochodzi. Ja będąc za granicą, u znajomych bywałem często na różnych urodzinach, rocznicach i zawsze jako prezent dawałem im pięknie wydane albumy z polskimi miastami, krajobrazami, fauną czy florą.Oni robili wielkie oczy jak im opowiadałem o polsce, bo myśleli, że to taki zapiździały, zabity dechami kraj na wschód od Niemiec. Kiedyś nawet zapytali się mnie czy w Polsce żyją bizony. ![]() Cywilizacja?Jasne.Ich poziom wykształcenia i wiedzy o świecie czy historii to kpina.Przypominają czasami Amerykanów co nie wiedzą gdzie jest Irak. Ale to taki OT do głównego tematu jakim jest zasadnicza służba wojskowa. Ostatnio zmieniany przez Burt : 10.10.2007 o godz. 02:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.08.2005
![]() |
Cytat:
Szkoda ***380;e masz tak nisk***261; samoocen***281; i nie jeste***347; zadowolony z tego co robisz we w***322;asnym kraju, ale mo***380;e to Twoja w***322;asna wina kim i czym jeste***347;? No c***243;***380;, dzisiejsza polska m***322;odzie***380;, przynajmniej w tym, dor***243;wnuje im w pe***322;ni...
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez oddwor : 10.10.2007 o godz. 08:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|