![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jestem za zlikwidowaniem przymusowego poboru do armii | |||
TAK /ZA/ - do wojska powinni iść tylko ci co chcą. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
69 | 83.13% |
NIE /PRZECIW/ - każdy powinien odbyć zasadniczą służbę wojskową. |
14 | 16.87% |
Nie mam zdania. |
0 | 0% |
Wszystkich głosów: 83. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |||||
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Bezedury nie związane z zagadnieniem. Po co piszesz o PIS'ie?To jakiś argument? A to, że nie ma wojny, to ja wiem.Temat jest o zasadniczej służbie wojskowej i stosunku do niej.Temat nieco zboczył z toru i wszedł w tematy współczesnej wojny i znaczeniu piechoty z poboru. Cytat:
Cytat:
![]() Edit.Jeździłem do Holandii przez kilka lat do pracy.(Remonty domów).Pracowałem bardzo ciężko.Teraz dzięki zawartym ta znajomością handluje używanymi meblami ,sprzętem RTV, komputerami.W kraju nie przepracowałem ani godziny swojego życia.Nie dlatego, że nie mogłem, ale dlatego, że tak miałem wygodniej i lepiej.Państwo nigdy nic mi nie dało(Po za edukacją), bo tego nie oczekiwałem.Nie czekałem na darmochę tylko zapieprzałem..Nie wiem skąd u ciebie tyle pogardy dla Polski.Nikogo za to nie winę, że pracowałem za granicą.Tam było fajnie, poznałem ludzi, zwyczaje itd.Ale nadal mieszkam i będę mieszkać w Polsce.I jeśli przyjdzie co do czego to nie jest dla mnie żaden problem żeby ją bronić. Myślisz, że na zachodzie nie mają swoich Kaczyńskich(no może bliźniaków to nie), Lepperów, Giertychów? Cytat:
![]() Edit.Teraz oglądam Grey's Anatomy.Wracam ok.03:00 ![]() Ostatnio zmieniany przez Burt : 09.10.2007 o godz. 23:26 |
|||||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|