Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   pie....ony GForce 2 MX 400 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pie-ony-gforce-2-mx-400-a-20249/)

Y@nkee_PL 22.04.2003 22:04

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... w systemie wszystko w porządku, konfliktów brak, Kasprzak chyba jest blisko, właśnie gdy tylko chcę kliknąć zakładkę Ustawienia we Właściwościach Ekranu, od razu zwis kompa i po restarcie tryb awaryjny (WinMe).
to chyba na 100% bedzie to co Kasprzak opisal
tak mi sie przypomnialo, ze mialem taka sama sytuacje u znajomego i wlasnie na TNT2 M64 NoName made *uj wie gdzie :D
tylko ze wtedy instalacja detkow 12,xx dala efekt, ale system do dzis wariuje :boks: ale przynajmniej kolorki sa jakie maja byc ;p

sorbo 22.04.2003 22:24

Wentylator nie ma nic do tego ja u siebie sam zdjalem bo tylko skrzeczal byc moze na markowych kartach gdzie mamy zamiar je pokrecac wiatraczek jest potrzebny jednak przy zwyklych ustawieniach kartyjest on zbedny w mx400

-Sid-The-Rat=> 22.04.2003 23:28

fakt, karta w moim drugim kompie - ELSA 511 gf2mx400 mimo iz podkrecona (ostro! z 166 na 195 :)) jedzie tylko na radiatorze (troche chlodzi ja wentyl z obudowy - ale nie sadze zeby to gralo duza role)
jesli jednak odpada radiator - albo juz odpadl! i lezy gdzies na nizszej karcie - to dobrze ze to wogole dziala

esem 23.04.2003 18:05

A ja (żeby mieć absolutną pewność) zrobiłbym reinstalkę windy (po pełnym formacie). Jako "winnego" typuję win Me. 8)

Adik 23.04.2003 18:58

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
... nie wiem Pedros jaki masz windows...

Pedros ?????? - nie Gajos...

sorry, ze posta roz***am, ale nie moglem sie powstrzymac...

Macio.Men 23.04.2003 19:07

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

a o co chodzi? bo nie rozumiem

Adik 23.04.2003 19:14

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
a o co chodzi? bo nie rozumiem
Ormianin w swoim poscie prawdopodobnie pomylil Zetoxe z Pedrosem (nie wiem skad, ale pisal o windowsie Pedrosa), a mi sie po prostu skojarzylo z reklama kawy Perdos, ktora reklamowal Gajos...myslalem, ze skumacie, ale coz...:3msie:

Macio.Men 23.04.2003 21:29

aaahaaaa
wiesz, ja wolę mniej "skomplikowane" dowcipy :)

at least you try :spoko:

Zetoxa 23.04.2003 22:57

Cytat:

esem napisa***322;(a)
A ja (żeby mieć absolutną pewność) zrobiłbym reinstalkę windy (po pełnym formacie). Jako "winnego" typuję win Me. 8)
... reinstalka była i to niejedna, mam zapisane 4 obrazy Drive Image 2002 z różnych okresów dobrej działalności kompa , wrzucałem każdy z tych obrazów ... i dalej nic, dziś komp jest już w serwisie (piszę w tej chwili z pracy) zobaczymy jutro co powiedzą.

Pedros 24.04.2003 09:11

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

:):)
(też nie mogłem się powstrzymać)

ps. no i Zetoxa - co to było?

Zetoxa 24.04.2003 14:03

... ale jaja, odebrałem kompa z serwisu, podobno pękł na pół radiator na procku karty, wentylator był nieruchomy i cały osmolony, chłopaki się śmiały, że wybuchł mi wewnątrz mini-granat :D i byli pełni podziwu, że karta to przeżyła :o :o , narazie hula po staremu.:cool:

Pawel_k 24.04.2003 14:06

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... ale jaja, odebrałem kompa z serwisu, podobno pękł na pół radiator na procku karty, wentylator był nieruchomy i cały osmolony, chłopaki się śmiały, że wybuchł mi wewnątrz mini-granat :D i byli pełni podziwu, że karta to przeżyła :o :o , narazie hula po staremu.:cool:
a mowilem Zetoxa "przestan sie bawic militariami" ;p :D

z 2 strony niezly lol zeby sie radiator sie przepolowil :blee: (moze wiatrak mial w sobie maly ladunek C-4 na wypadek przejecia przez wroga) ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:21.