![]() |
15 - 16,
A co? Żywiec, Warka, Tyskie, czasami jak jest swieto w portfelu to Heineken :P ;) |
Cytat:
No różnieca się rozmywa ale po paru pivach. Zresztą każdy ma swój góst i swój wybór. :spoko: |
Niektóre strasznie tanie np. 1,5zł są strasznie wodniste, a przez to ciężko wchodzą :)
|
Cytat:
osobiscie wole 8 niemarkowych, niz 4 markowe po 3 i tak juz roznica(jesli ktos ja czuje) sie rozmywa :) |
Cytat:
|
15-16
|
Cytat:
|
Cytat:
wg mnie, czysta autosugestia jest uwazanmie, ze piwo w przedziale 1.80-2.20 jest mneijs zmaczne i gorsze. To, ze piwo X kosztuje wiecej, niz Y nie znaczy, ze jest inne, gorsze itd. wiekszoasc i tak pochodzi z tego samego browaru, a roznica w cenach to marketing sam. Ja od jakis 3-4 lat pije volty, nawet gdyby byly w cenie tyskiego to bym i tak pewnie je kupowal. a juz zupelnie nie rozumie ludzi, ktorzy nabijaja sie w tanigo browarke... chyba nigdy go nie pili i nie sprawdzili producenta (bo pewnie jest taki sam jak na ich piwie). 90% ludzi nie potrafilo by rozpoznac swojego piwa po smaku. Jakosc jest dla nich wydrukowana na etykietce i tym sie kieruja |
Cytat:
|
Cytat:
pojechalem na wakacje... 3 dni mialem kaca :( |
Cytat:
Ja wam powiem tak. Może i nie jestem bogaty ale jak mam pić pivo to porządne. Nie żadne tam Browar Jabłonowo. Kiedyś (stare dzieje) upatrzyłem sobie 3 piva: Lech Mocny (któremu ostatnie procentów ujeli), Okocim Mocne i Carlsberg. Kosztują nieco ponad 3 zł a jeśli jest promocja to nie niżej niż 2,50. |
15-16 :)
|
Cytat:
Ja sie nabijam z kumpla, jak kupi piwo za wiecej niz 3zl :) ;):P a tak serio, to jest to odwieczny problem... ilosc - jakosc ;) hipermarkety ida za pomaca... zawsze jest jakas promocja, za 10zl mozna miec 8 browarkow :) zaowazyliscie, ze ostatnio piwko potanialo, o jakies 20-30 gr na 0,5L ??? |
Cytat:
Faktycznie. To mi nie dorównał. Zaspał o roczek. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:38. |