Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.07.2004, 23:59   #16
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
aha juz rozumiem. A tobie ktory sie bardziej podoba?Mi raczej Labrador Retiever Mam inne fotki. Tutaj troche grubo wyszedl ten Labrador. Golden tez jest ciekawy tylko troche duzo tych wlosow ma.
A orientujesz sie nimal jak z ceną Labradora u nas chociaz w Poznaniu ? Chcialem sie na Sielanke przejechac niedlugo a moze orientujesz sie dlategog pytam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.07.2004, 00:04   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mi osobiscie bardziej podoba sie z wygladu golden, lablador owszem, ale raczej czarny (wyglada wtedy nawet dosc grosnie ale pozory myla)
co do cen - totalnie sie nie orientuje, niestety
jesli myslisz o rodowodzie to tanio nie bedzie, ale to juz wiesz w tej kwestii nie pomoge
koniecznie daj znac jak bedziesz mial i przyslij pare zdjatek
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 00:46   #18
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Te wszystkie amerykańskie psiska.... Mamy swoje, bardzo piękne. Jak POLSKI OWCZAREK NIZINNY ! Zaguglujcie - jest wiele ich zdjęć w Sieci. Wspaniałe, kudłate, wszystkożerne i bardzo mądre.

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 05:31   #19
shuma02
Forumator

Data rejestracji: 06.12.2002
shuma02 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To wlasnie byla moja psina. 'Pako' sie wabil z rasy Szpic Wilczasty. Mielismy go przez 12 lat jednak w marcu bierzacego roku musielismy sie z nim pozegnac z powodu jego wady serca.

Pako przelecial z nami Atlantyk i zamieszkal w slonecznej Kaliforni. Bardzo nam go teraz brak... ale wpsomnienia sa po nim bomba.
Dołączone obrazki
-pako.jpg 

Ostatnio zmieniany przez shuma02 : 28.07.2004 o godz. 05:44
shuma02 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 07:12   #20
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale się temat wywiązał
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 07:20   #21
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
A orientujesz sie nimal jak z ceną Labradora u nas chociaz w Poznaniu ? Chcialem sie na Sielanke przejechac niedlugo a moze orientujesz sie dlategog pytam
Kilka miesięcy temu sam byłem zainteresowany labradorem, wykonałem telefon do jednego hodowcy i jak usłyszałem cene to mi szczena opadła szczenię z rodowodem 4.000 zeta. Więcej telefonów nie wykonywałem Ale niech to cię nie zniechęca może trafisz na jakąś przystępną ofertę. Te psy są naprawdę piękne.
pozdr.
Stary 28.07.2004, 07:34   #22
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Nie mam psa... jestem tak zajety ze nie mialby sie nim kto opiekowac... swoja droga uwazam ze trzymanie zwierzat w miescie w kamienicy albo w blokach to meczenie zwierzat
Stary 28.07.2004, 09:24   #23
ZbigNieff
..::Returned Master::..

Data rejestracji: 14.12.2002
ZbigNieff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja osobiscie lubie owczarki niemieckie... czasem nie moge sie napatrzec jakie to sa
madre psy jak sie je odpowiednio wytresuje... sam mialem kiedys takiego - niestety
ukradli mi go - i wiem ze to najlepsze psy...

Pozniej qpilem Dobermana... bylem bardzo zadowlony ale tesh niestety zginal mi w lesie
tzn spadl ze skarpy i udrzyl glowa w drzewo ale tak czy tak mial 9 latek...

Od dlugich lat mam jamnika miniaturke i szczerze mowiac gdyby nie to ze robi tyle
krzyku to raczej nie ma minusow... ale teraz po dobermanie kupilem SZNAUCERA...
i powiem tylko tyle ze tak NIENORMALNEGO psa to jeszcze nie widzialem... on nie
robi nic tak jak powinien... wszystko robi na odwrot... nawet nie potrafi normalnie jesc
ale tak czy tak ma pare plusow... bo nie gubi siersci, i jest naprawde bystry... jedyny
minus to to ze 3ba jezdzic z nim do fryzjera

RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640
ZbigNieff jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 09:42   #24
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
...swoja droga uwazam ze trzymanie zwierzat w miescie w kamienicy albo w blokach to meczenie zwierzat
Ja się pod tym podpisuje wszystkimi rękami i nogami
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 10:10   #25
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
,,,swoja droga uwazam ze trzymanie zwierzat w miescie w kamienicy albo w blokach to meczenie zwierzat
jest w tym dużo racji - psa trzeba wybierać nie tylko wg zdjęcia - ale wybór dostosować do warunków w jakich będzie żył. Widzę "smutne" charty afgańskie spaceujace na smyczy - jest to dla nich mniej wiecej taka przyjemnośc jak obowiazkowy spacer dla więźnia. Wychowałem się z psem, aktualnie nie mam - bo jakoś nie mam " serca" do psa po tym jak mój ostani zdechł ze starości. Ale polecam wszystkim, którzy mogą sobie pozwolić na trzymanie i poświęcenie mu troche czasu - pieniądze nie grają tu roli - bo można wziąc kundelka ze schoniska - są to psy wierne i szybko uczące sie - ale trzeba przy tym zapomnieć o "snopiźmie". Psa polecam wszystkim rodzicom, ktorzy maja dzieci od 4 lat w górę - obcowanie z psem uczy wrażliwości i odpowiedzialności. A że się ma trochę bałaganu w domu - to jest cena za radość jaką pies wnosi.
PS. Nie jestem działaczem towarzystwa miłośniów zwierząt, ani hodowcą( ci z reguły za bardzo za psami nie przepadaja-to biznes - ale pare psów w zyciu miałem i warto było.

Ostatnio zmieniany przez bgn : 28.07.2004 o godz. 10:15
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 12:31   #26
piotrek123
z innej planety

Data rejestracji: 13.10.2002
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No ja nie mam psa ale mam za to: Ryby, kota(Kitajec), 2 żółwie, świnke morską. Kiedyś miałem szczurka. Trzymanie dużych psów w mieszkaniu w bloku, to jakoś nie za bardzo... Męczy sie wtedy i pies i właściciel.
piotrek123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 12:38   #27
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A oto moja 5 miesięczna Zuzia, poprzedniego - nazywał się Mały musiałem po 7 latach uśpić Miał niestety raka trzustki, w ciągu 2 tyg. schudł prawie 15 kg. Jest to jedyna rasa jaką uważam.

-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 13:20   #28
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
To ja tez pokaze mojego czworonoga. Wabi sie Albi (jest bialy ). Moja mama znalazla go rok temu pod kioskiem, wtedy byl 3miesiecznym szczeniakiem. Prawdopodobnie byl pobity, bo mial kilka urazow ciala. uraz po tym pozostal mu do dzis, jest dosc wrogo nastawiony do wszelkich obcych, a zarazem boi sie ich (cos w stylu samoobrony, szczeka na nieznajomych, ale jak taka osoba tupnie noga, czy postraszy go to zaczyna sie bac) wprawdzie juz nie tak bardzo jak na poczatku.
[zdjecie zrobione 5 dni po znalezieniu]
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-albi.jpg  
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 14:24   #29
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
Taki niecodzienny topic...
Ja mam labradora retrivera co widać w awatarze.
To bardzo mądre psy ale:
W domu będzie ci paskudził bardzo niedługo, szybko się uczą więc trzy tygodnie maks, ale przez pierwszy miesiąc to tak srednioco trzy godziny chce wychodzić
ma wrodzone zdolności do żebrania, o jedzenie trzeba uważać żeby go nie stuczyć, bo będzie miał problemy ze stawami. TO JEST DUZY PROBLEM, trzeba kupic labradora ogladając jego rodziców czy nie kuleją, gdyz te psy maja genetyczne skłonności do dysplazji (zwyrodnienie) stawów biodrowych i łokciowych.
W ogóle są prześliczne i bardzo łatwo się uczą więc się niezastanawiaj.

imola@interia.pl
imola jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.07.2004, 14:51   #30
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No skoro ci sie podoba labrador, to nie bedziemy cie moze odciagac od tej decycji, ale mi wydaje sie ze troche duzy pies jak na mieszkanie w miescie. A ceny takiego psa to gdzies okolo 1000zl, lub z rodowodem to duzo wiecej, ale nie warto bo pies z rodowodem czy bez to nie ma roznicy jesli w gre nie wchodza wystawy zwierzat.

Twoje uprawnienia: