Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.03.2012, 16:43   #1456
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
no ja czekam na reakcje wisly i pzpn

bo jak wyzej powiedzialem nalezy im sie co najmniej zakaz wyjazdow do konca sezonu
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.03.2012, 23:58   #1457
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no ci z Wisły to tez nie anioły
Stary 11.03.2012, 00:05   #1458
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ja sie z tym zgadzam
ale w g3 i g2 kible nie byly rozwalone...
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 11.03.2012, 18:16   #1459
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Powiedz otwarcie Prezesik, to kaczyści!
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2012, 21:39   #1460
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Edziu nie prowokuj.
Na mecze chodzę, swoje widzę.
Nie wiem czy to kaczyści, napieralczyści czy palikotoczyści. Mam to gdzieś.

Wiem natomiast kto teraz jest ich wrogiem:
1. Gazeta Wyborcza
2. Tusk

I każdy komu się nie podoba ich zachowanie od razu dostaje łatkę. Żeby było wiadomo, że jak się z nimi nie zgadzasz, to jesteś ich wrogiem. Muszą sobie dzielić świat na "my - wy", bo ich tępe łby nie są w stanie patrzeć szerzej.

A teraz idź na forum jakiegoś klubu i napisz, że Ci się nie podoba co robią.
Zobaczysz jaki będzie efekt.
Dowiesz się, że zostałeś zmanipulowany prze GW i na stadion lepiej nie przychodź.
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2012, 22:41   #1461
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.02.2005
melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Najgorsze, że to bydło działa pod szyldem Wiary Lecha. A każdy kto im zwraca uwagę jest pierdo*lonym piknikiem w zmowie z Wyborczą, Tuskiem i całym złem tego świata. Klub też umywa ręce...

Już mi się nie chce tego komentować.

Tępe *****e.

Przynoszą wstyd klubowi i miastu.
Szeroko!
Na prawdę chodzisz na mecze?
Mam od kilku lat karnet, nie zgadzam się z Twoją opinią!
Przez ostanie trzy lata, może opuściłem dwa mecze na Bułgarskiej, dotychczas nie widziałem "bydła".
To, że Wiara Lecha krytykuje GW to inna sprawa i nie ma nic do rzeczy z kibicami i jak to nazwałeś "piknikiem".
melag jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.03.2012, 23:02   #1462
Prezesik
Człekokształtny

Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Szeroko!
Na prawdę chodzisz na mecze?
Mam od kilku lat karnet, nie zgadzam się z Twoją opinią!
Przez ostanie trzy lata, może opuściłem dwa mecze na Bułgarskiej, dotychczas nie widziałem "bydła".
To, że Wiara Lecha krytykuje GW to inna sprawa i nie ma nic do rzeczy z kibicami i jak to nazwałeś "piknikiem".
Jak nie widziałeś "bydła" mogę Ci jedynie pozazdrościć. Być może mam mniejszy próg tolerancji na niektóre zachowania.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie każdego z Wiary Lecha (i kotła) zaliczam do tej grupy.

Musisz jednak przyznać, że trafiają się różne osoby, które wpływają na wizerunek wszystkich kibiców. Żeby daleko nie sięgać - wydarzenia od których zaczęliśmy ten wątek. I prawda jest taka, że takie ekscesy pojawiają się notorycznie.

Dalej. Ten przykład odnosi się akurat do Lecha, bo przykład który podał Demek nawiązywał do zachowania akurat kibiców Lecha.
Takiego zachowania nie akceptuję nigdzie. I nie pocieszam się stwierdzeniami - "inni też tak robią". Bo inni mnie nie obchodzą.

Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW. I tak sprawa wygląda. Dobrze, że czasem WL potrafi przyznać się do błędu. Bo muszę przyznać, że często jest tak, że osoby zupełnie nie związane z Wiarą Lecha wypowiadają się w jej imieniu i tylko jej szkodzą.
Stary 11.03.2012, 23:29   #1463
melag
MiniDisc
Zlotowicz

melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>melag jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Jak nie widziałeś "bydła" mogę Ci jedynie pozazdrościć. Być może mam mniejszy próg tolerancji na niektóre zachowania.

Żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie każdego z Wiary Lecha (i kotła) zaliczam do tej grupy.

Musisz jednak przyznać, że trafiają się różne osoby, które wpływają na wizerunek wszystkich kibiców. Żeby daleko nie sięgać - wydarzenia od których zaczęliśmy ten wątek. I prawda jest taka, że takie ekscesy pojawiają się notorycznie.
Bzdura, jakie wydarzenia? Patrz trzeźwo, kilku popaprańców ma przekreślić dobre imię klubu? Przypomnij mi rozróbę po meczu, z ostaniach trzech lat.

Cytat:
Dalej. Ten przykład odnosi się akurat do Lecha, bo przykład który podał Demek nawiązywał do zachowania akurat kibiców Lecha.
Takiego zachowania nie akceptuję nigdzie. I nie pocieszam się stwierdzeniami - "inni też tak robią". Bo inni mnie nie obchodzą.
Jw.

Cytat:
Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW. I tak sprawa wygląda. Dobrze, że czasem WL potrafi przyznać się do błędu. Bo muszę przyznać, że często jest tak, że osoby zupełnie nie związane z Wiarą Lecha wypowiadają się w jej imieniu i tylko jej szkodzą.
Sorry, ale bez komentarza!
Stary 12.03.2012, 00:53   #1464
Prezesik
Człekokształtny

Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
Bzdura, jakie wydarzenia? Patrz trzeźwo, kilku popaprańców ma przekreślić dobre imię klubu? Przypomnij mi rozróbę po meczu, z ostaniach trzech lat.
Przecież wyraźnie napisałem - że nie wszystkich za takich uważam i wyraźnie napisałem że trafiają się takie osoby. I to właśnie te osoby, których teraz nazywasz "popaprańcami" ja nazwałem "bydło". Jeśli wolisz mogę zamienić słowo "bydło" na "popapraniec". Kwestia nazewnictwa nic dla mnie nie znaczy. Podkreślę jeszcze raz i wyraźnie - bydło/popaprańcy, to tylko te osoby, które się źle zachowywały. To chyba oczywiste, że nie myślę w ten sposób o osobach, które zdrowo dopingują swój zespół. Nie rób ze mnie jakiegoś paranoika.
Prawda jest taka, że jednak tych paru popaprańców wpływa negatywnie na wizerunek klubu. Nie mówię, że przekreśla, ale w niekorzystnym świetle stawia, zwłaszcza gdy wszyscy nagle umywają ręce.

Nie chodzi tylko o rozróby (jak w Bydgoszczy), ale o całą otoczkę. Palenie rac w hali (turniej w Kórniku) czy choćby ostatnie zachowanie w Krakowie.
Zdemolowany stadion w Liege przez kibiców Wisły. Kibice Arki, którzy wpadli na turniej dla dzieci.

Dla mnie to jest koniec tego tematu.
Stary 12.03.2012, 01:32   #1465
melag
MiniDisc
Zlotowicz

Cytat:
Przecież wyraźnie napisałem - że nie wszystkich za takich uważam i wyraźnie napisałem że trafiają się takie osoby. I to właśnie te osoby, których teraz nazywasz "popaprańcami" ja nazwałem "bydło". Jeśli wolisz mogę zamienić słowo "bydło" na "popapraniec". Kwestia nazewnictwa nic dla mnie nie znaczy. Podkreślę jeszcze raz i wyraźnie - bydło/popaprańcy, to tylko te osoby, które się źle zachowywały. To chyba oczywiste, że nie myślę w ten sposób o osobach, które zdrowo dopingują swój zespół. Nie rób ze mnie jakiegoś paranoika.
Prawda jest taka, że jednak tych paru popaprańców wpływa negatywnie na wizerunek klubu. Nie mówię, że przekreśla, ale w niekorzystnym świetle stawia, zwłaszcza gdy wszyscy nagle umywają ręce.

Nie chodzi tylko o rozróby (jak w Bydgoszczy), ale o całą otoczkę. Palenie rac w hali (turniej w Kórniku) czy choćby ostatnie zachowanie w Krakowie.
Zdemolowany stadion w Liege przez kibiców Wisły. Kibice Arki, którzy wpadli na turniej dla dzieci.

Dla mnie to jest koniec tego tematu.
Mówię tylko i wyłącznie o kibicach Lecha...
Mam w czterech literach pozostałych....
Szkoda, że nie porozmawiamy o tym przy ognisku...
Stary 12.03.2012, 03:17   #1466
chris996
AdvancedNet.pl - hosting

Data rejestracji: 11.04.2005
chris996 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Wcale nie uważam, że skoro Wiara Lecha nie lubi się z GW, to nie ma nic do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Wszyscy chowają się za tym konfliktem. Każda krytyka (niezależnie czy ktoś jest z Wiary Lecha czy nie) traktowane jest jak spiskowanie z GW.
Kibolom się nie podoba GW? Mogą, więc przyjechać do siedziby GW w Gdyni i zrobić zadymę. Kto im zabroni? Jeśli trzeba pokażę gdzie

Co do wszelkiej maści zadym i rozrób na stadionach to nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie byłem na żadnym meczu na żywo. Jedynie siatka i koszykówka. Lecz wcalę nie żałuję. Kto by chciał oglądać ten cyrk z bliska.
Stary 12.03.2012, 11:48   #1467
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

a mnie dalej zastanawia brak informacji o zadymie. nie ma kompletnie nic. oczywiscie chodzi o jakis oficjalny komunikat.

czyzby lech sie dogadal z wisla, ze zaprlaci za naprawy bez zglaszania do pzpn?
Stary 12.03.2012, 11:55   #1468
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
drogo będzie kosztować wyprawa Wisły do Liege
80.000 ***8364;

http://wislakrakow.com/www/showartic...2&pp=10&page=2
Stary 12.03.2012, 12:18   #1469
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

a liege za rzucanie racami w kibicow chyba kary nie dostalo...
Stary 25.03.2012, 18:56   #1470
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

mecz ruch - wisla mozna okreslic krotko

sedzia vs pareiko....
Odpowiedz na post

Tagi
piłka nożna

Twoje uprawnienia: