![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przestań, mi tu o statystyce gadać... Mówimy o grze. Ciekawe jakby nasi wypadli w tej grupie "francuskiej".. Aż się boję myśleć o tym...
Cytat:
![]() I chwała mu za to! Tylko pozostaje niezbity fakt, że Perejro nie zagrałby na Euro, gdyby nie to że rywale w grupie kwalifikacyjnej pogubili punkty. Prawda taka, że przy awansie na Euro szczęście nam sprzyjało. Dwa dobre mecze kwalifikacji przyćmiły nam całkowicie faktyczny obraz naszej piłki. Gdyby Portugalia i Serbia głupio nie potraciły punktów nie byłoby nas na Euro (i nie mówię tu o mecz z Polską). Poza tym czy Janas nie postawił na swoim? Cytat:
Po ostatnich MŚ każdy po kolei jeździł po Janasie, że drużyna była źle przygotowana.. i słusznie! Tylko pytanie dlaczego miałoby to ominąć Beenhakkera? To spotyka wszystkich trenerów na całym świecie. On również powinien publicznie odpowiedzieć na różne zarzuty, a nie obrażać się bo ktoś śmie mieć inne zdanie niż on. I oczekuję innych odpowiedzi niż: "bo to mi pasuje"; "będzie dobrze"; "wiem co robię". Prawda jest taka, że popełnił błędy, a za błędy się płaci. I to nie jest "polskie piekiełko" tylko mechanizm funkcjonujący na całym świecie. Chodzi mi jedynie o obiektywną ocenę dokonań różnych trenerów. Dla mnie na dzień dzisiejszy Leo jest lepszy od poprzedników jedynie o to, że potrafił wykreować swój wizerunek jako poczciwego, ciepłego i godnego zaufania człowieka, który wie co robi, a to powoduje, że kibice stoją za nim murem. Zauważyli to marketingowcy WBKa i wykorzystali w reklamie. A teraz wyobraź sobie na jaką śmieszność naraziłby się bank zatrudniając do tego Janasa?
![]() |
Tagi |
piłka nożna |
|
|