![]() |
Przeciez Ozil gra w Realu...
A kto Barcelonie zabronil ich wylaczyc z gry? A moze nie potrafili? Na chwile obecna na Bayern nie ma mocnych, bilans w 2013r maja taki, ze przegrali jeden mecz z Arsenalem w marcu w LM a reszta to SAME zwyciestwa, LM + bundesliga + puchar. Wyglada to podobnie jak do sezonu 2008/2009 gdzie Barcelona ja zdominowala przegrywajac w niej jeden mecz...z Wisla Krakow w ostatniej fazie eliminacji. Od tamtej pory nie zmienilo sie nic, Barcelona ma problemy z druzynami grajacymi twardo, a jak wylaczy sie Messiego to prezentuja dno i wodorosty, tegosezonowy mecz z Celticiem i zeszloroczny polfinal z Chelsea. A cos co mnie wku...a niesamowicie to: http://eurosport.onet.pl/kolarstwo/e...wiadomosc.html Cytat:
http://eurosport.onet.pl/kolarstwo/a...wiadomosc.html Tak sie broni wlasnych narodowych idoli umoczonych po uszy. Pokazanie kto w obu klubach sie szprycowal polozyloby na lopatki hiszpanska pilke to nakazali zniszczenie. A juz raz rzad hiszpanski probowal pomoc obu druzyna ale unia o dziwo stanala na wysokosci zadania i kolejnego szwindla nie bylo. |
No ten Ozil mi się chlapnął, bo grał dzień wcześniej :mruga: Nie znam na pamięć wszystkich składów przecież, a wielkim kibicem Bayernu też nie jestem.
Potrafić ich wyłączyć pewnie potrafili, ale wszyscy mieli zadanie atakować i odrabiać. Tak więc obrońcy nie mogli jednocześnie robić jednego i drugiego. Przynajmniej robić tego dobrze. Barcelona od jakiegoś czasu gra tak, jakby dla nich ten sezon już się skończył. Nie wiem czy to zmęczenie, czy brak motywacji, czy jeszcze coś innego. W każdym razie kiepsko to wygląda. W tych obydwu półfinałach jednak Real znacznie lepiej się zaprezentował, może dlatego że widzieli jeszcze cień szansy na awans. Była wola walki, ale się nie udało. |
W Realu byla bo Lewy i spolka zmarnowali 2 lub 3 setki w pierwszej polowie. Real sobie radzil bo BVB graza zeby nie lapac kartek. Bayern wyszedl bez 3 podst zawodnikow bo mieli kartki a chcieli ich w finale, to tez cos mowi.
|
finał mistrzostw Europy,
Orlice prowadzą do przerwy z Vikingiżkami 1:0 :spoko: http://www.zczuba.pl/zczuba/1,123357...#BoxSlotII3img brawo dziewczyny :party: no i co pan na to panie Boniek, panie Fornalik k***a |
Lechia Gdansk - smieszkolona 2:2!
|
Policja dorwała groźnych kiboli.
Cytat:
|
To słyszeli widzowie polskiej wersji Eurosportu, którzy w piątkowy wieczór zasiedli przed telewizorami, by obejrzeć skróty meczów eliminacji do mistrzostw świata 2014. :rotfl:
|
To nawet nie brzmi jak komentator eurosportu...
komentarz nie pochodzi czasami od nagrywajacego? |
Nagrywający czuł się rano na pewno bardzo, bardzo źle. :D
|
Mowisz, ze poszlo :piwo: w ruch? W za duzej ilosci :D
|
Po katarze sądząc, to tak, bo bełkocie, to były jakieś szoty. :D
|
Ogląda ktoś?
Anglików... |
Piwo otwórz.
|
psssst... otwarte :-)