![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |||||
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Cytat:
Co to za podejście jest? Nie to nie - jakoś sobie dam radę ![]() Wiem jak zmienia sie sytuacja na rynku IT, ale bez przesady! Cytat:
Cytat:
Najlepiej, żeby mobo i cpu zamknąć w kwocie 1000,00zł (może trochę więcej). Obecnie także siedze na AMD, ale można to zawsze zmienić jeśli jest powód. Cytat:
![]() Nie muszę grać w rozdzielczości 1600x1200 - zresztą, nie mam wiele czasu na granie... ale jak już coś odpale (SC3, GTA:SA), to ma działać dobrze. Bez hiper-cudów. Cytat:
Patrix: Jakiś konkretny model Asusa? Co do HDD to Seagate mnie nie zawiódł, ale słyszałem różne dziwne historie o nowych dyskach od Seagate i trochę boję się zatopić łajbę
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|||||
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
Dokładnie tylko 939 !!! i dobrą płytę np. ASUS, sreia A8N - to dobra seria, najwyżej kup tańszy do tego procek to zawsze łatwiej potem wymienić na lepszy niż płytę. Dobra płyta to podstawa i dobrze by było PCI express. Grafa 6600 też na razie wystarczy ale wszystko zależy ile będziesz miał kasy
![]() Dysk również Seagate ![]() Ostatnio zmieniany przez adixo : 05.03.2006 o godz. 21:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Hmnnn, to wstępnie procesor już wybrany: AMD Athlon 64 3000+ s939
Teraz ta nieszczęsna płyta główna. Polecacie ASUSa (jaki model?) - no OK. A np. ABIT albo MSI? Jaką pamięć RAM? Biorąc pod uwagę, że chce kupić kość 1GB i za jakiś czasdokupić kolejną kość 1GB ![]() Generalnie ja nie gram bo nie mam na to czasu. Gram od czasu do czasu. Dla mnie sporym wydatkiem jest zakup 6600 - może by coś tańszego? Pamiętajcie, że siedzę na tym 'cudownym' R9550 ![]() Zostaje jeszcze dysk. Jestem w kropce pomiędzy Seagatem, którego używam już od bardzo długiego czasu i jest OK - a podobno rewelacyjnym Samsungiem. I tak jak powyżej, możecie polecić mi jakieś konkretne - sprawdzone - modele? Strasznie dużo czytałem, spotykałem się z przeróżnymi opiniami, aż w końcu zgłupiałem do reszty i w chwili obecnej nie wiem co kupić. Za dobre godziny sobie to uporządkuje, ale proszę o Waszą pomoc ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|