![]() |
Cytat:
jak dla mnie tak szczerze kazda Pani ma piekno w sobie... a co a niby nie ??? :) hehehe ^_^ :D let's play || hehe ps a ja wlasnie wrocilem do domu a jutro tzn dzis na 7 godzin mam zaliczenie... :blee: ale co tam... :) hehe ;p jakos to bedzie... musi... :cisza: pozdro to piwko pilem dzis nie pierwszy raz... jest poprostu cudne... :) :jupi: :jezyk: |
Czy ktos moze przekroczyl granice 14 000 punktow?? ja zatrzymuje sie na 13 200 i dalej ani rusz...
Jeszcze mam jedno pytanko, czy u was tez tak sie dzieje, ze Panie sie upieraja i pomimo zdobywania punktow nie zrzucaja z siebie bielizny?? U mnie zdarza sie do dosc czesto!! Nie wiem czemu |
Cytat:
|
chodzilo mi o to ze gra sie wiesza i pomimo zdobywania punktow zostaja w tych samych ciuszkach co przed zawieszeniem ... tzn grac mozna dalej ale nie ma zadnego efektu
|
hm... faktycznie dziwna sprawa...
mzoe wykorzystales limit... dostepu, mozliwosci zobaczenia tego pieknego widoku... :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ |
Nysander ja tez tak czasem mam ... ale wystarczy przegrac i zagrac jeszcze raz :)
moj rekord to 16.000 |
Cytat:
Podziwiam, podziwiam ... 16000 a zmienia sie cos ?? czy dalej jest topless?? |
zalaczalem juz wczesniej screena z wynikiem i pania ...
powyzej 10.000 nic sie nie zmienia chyba ze na 20.000 ale tyle jeszcze nie zdobyłem |
pilsnerurqell
jak nazywa sie pani blondynka w tej gdze wie ktos???? lub gdzie mozna znalezc jej inne foty....
|
Cytat:
|
Cytat:
I nadal nie wiem o co chodzi? |
Cytat:
Ludzie, nie macie za groszy wyobrazni. |
Cytat:
|
ŁAAAAAAAŁ .... to ta gra ma jednak "Heppiend" :D pamiętam ją z tamtych lat... :szczena: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:25. |