![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Edonkey i utracone pliki:-(
Witam
Mam problem z osiolkiem i nie wiem jak go rozwiazac. Otoz od pewnego czasu trace sciagniete pliki. Moze po krotce jak to przebiega; laduje plik, sciaga sie poprawnie (czasem wyskoczy jakis blad wiec dociaga te czesc od poczatku) no i przychodzi moment finalizacji, po ktorym plik jest uszkodzony:-(, jednakze wielkosc pliku zgadza sie z ta ktora powinna byc. Jesli sa to zipy albo rary to mozna podejrzec co sie w nim znajdowalo ale najczesciej nie da sie nic z tego wyciagnac w przypadku obrazow jest juz po zawodach . Generalnie dotyczy to plikow duzych, z malymi tzn kilka, kilkadziesiat mega nie ma problemu. Nie ma tez znaczenia czy jest to jakis rar czy bin. Poprostu blad i tyle:-( Obecnie korzystam z edonka 48.1, ale poprzednie wersje wcale nie sa lepsze. No moze poza wersja 36, jednakze zauwalylem ze ta dziala zdecydowanie "wolniej" od pozostalych. "Kiedys bylo ok, dopiero od jakiegos czasu tak sie dzieje. Przeinstalowanie calosci nie pomaga. Acha...jak zapodam plik ponownie i mam szczescie to sciagnie sie poprawnie, zatem nie jest to wina danego pliku. Problem raczej po mojej stronie ale naprawde nie mam juz pomyslu. Moze ktos mial podobny problem i wie jak go rozwiazac? Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze: Nie znam odpowiedzi na Twoj problem
Po drugie: Polecam eMule... eDonkey imho kuleje ![]() Po trzecie: Polecam eMule Plus 1d ![]() Po czwarte: Masz problemy z mulem - pisz ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
Hmmm...najlepsze jest po pierwsze:-). Mulka mialem kiedys ale jakos nie spacjalnie dzialal. Z osiolka bylem zadowolony...az do czasu kiedy zaczal sie chrzanic. Coz moze warto sprobowac tego "twojego" mulka, jest tylko jedno ale...mam dzielone pliki na kilka partow wg nowej metody, czy mulek wciagnie mi to poprawnie, czy bede musial zapodac wszystko od poczatku? Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tego to juz nie wiem, ale wladowanie plikow to pare minutek przeciez
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Obca Forma Życia
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Nie wiem czy to ci się przyda, ale załączam zestaw programikow naprawczych- eDonkey Służy do sprawdzania i naprawy plików.part.met
PartviewVIII narzędzie do podejrzenia plików.part.met. Możesz zobaczyć ID pliku, hash-table, oryginalną nazwę ściąganego pliku, ilość ściągniętych bajtów, pozycje nieściągniętych kawałków pliku itd. DonkeyDoctor Jak sama nazwa mówi, celem programu jest naprawa plików.part.met edWatch 1.4.1.34 Narzędzie do podglądania plików.part. NPDonkey Tym programem możesz stworzyć listę ściąganych plików w formacie html, naprawić plik, zoptymalizować katalog tymczasowych plików, zmienić nazwę ściąganego pliku czy wyedytować plik part.met Pogramy ze strony:http://fafko.host.sk/OverNet/index.php?page=main Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|