![]() |
Cytat:
|
Okej. Tylko, że 4 kg to trochę dużo. Na poczcie będą chcieli dużo za przesyłkę. Póki co nie mam tyle kasy. Niegdy się nie interesowałem UPSami i się tak zastanawiam czy ich ceny też skaczą jak ceny innych części. Więc może do tego czasu stanieją albo coś. A jeśli chodzi o te faktury niefaktury to jeszcze się jakoś umówimy, bo wyjdzie na to, że Tobie dam więcej jak bym miał kupić we Wrocku. Hehe. No nic. Zobaczymy.
W każdym razie nalegasz i widzę, że gorąco polecasz mi tego 500 :) w sumie to mi też się wydaje że lepszy zawsze będzie mocniejszy |
Witam !
Kurier panowie kurier - ile by kosztowala przesylka o tej wadze np Servisco - przynajmniej dojedzie w przyzwoitych warunkach / ;) |
1. Polecam, nie nalegam.
. Może znajdź we wrocku jakąś hurtownie, która ma ten sprzęt(fajnie by było jakby mieli strone) to zarejestruje się u nich(wyśle dokumenty faxem, zamówie tego ups'a i powiem, że pracownik, który będzie przejeżdżał przez wrocek odbierze. |
Cytat:
update: servisco 18(koperta)+24(za przesyłkę do 5kg)+2(ubezpieczenie do 50.000,00)=nieopłaca się http://www.servisco.com.pl/download/...i_drobnica.pdf |
Kurde ten topic przekształca się w dział księgowości i serwisu kurierskiego.
Panowie, może założymy serwis informacyjny hehe^_^ Ale dobrze wiedzieć. Dzięki za info. Zaraz obejrzę sobie tego pdf tylko wkurzają mnie, że dużo waża te pdf'y |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |