![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
player with CD-Text
Przepraszam, ale nie mogę odnaleźć w centrum plików żadengo programu do odtwarzania CD-Aduio z CD-Textem (kiedyś chyba nawet był taki topic i tam było trochę propozycji, ale nie mogę go w tej chwili odszukać). Może ktoś doradziłby mi jaki program wybrać i gdzie go znaleźć (najlepiej freeware).
Miłego dnia |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
polecam jet-audio nie jest co prawda free ale mozesz pobrac wersje adware ktora wyswietla banerek reklamowy z tego co pamietam nie duzy
![]() |
![]() |
#3 |
=F=
![]() |
Majonez, bardzo Ci dziękuję. Już przeszukałem cdrinfo i znalazłem. Ale gdzie! W części oznaczonej VCDPlayer - nie wpadłem na to, że tam może być. Myślałem, że to dotyczy odtwarzania filmów i tam nie zaglądałem. Jeszcze raz dzięki. W sobotę jadę do pracy, to ściągnę w raz z uaktualnieniem, bo w domu przez modem przeszło 10MB to trochę za długo i drogo.
Miłego wieczoru i dobrej nocy. Jutro urlopik... Ach ja dobrze, choć jeden dzień. Hej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
=F=
![]() |
Grzeniu, że też ja jestem taki ślepy i nie wpadłem na to, by użyć tej wyszukiwarki. Człowiek zawsze się czegoś nauczy.
Panowie, dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|