![]() |
Ja bym jednak spróbował na allegro. W sklepie znajdź interesujący Cię model a kupuj na allegro bo napewno będzie taniej. Aby zabezpieczyć się przed oszustwem poproś sprzedającego aby uaktywnił usługę Escrow.
Escrow to system zabezpieczenia transakcji. Polega on na tym, że Kupujący wpłaca pieniądze za wylicytowany przedmiot na konto w Płatnościach Allegro. Następnie Sprzedający wysyła towar do Kupującego. Dopiero gdy Kupujący potwierdzi otrzymanie towaru, Sprzedający może dysponować zapłatą. Dzięki Escrow obie strony, Kupujący i Sprzedający, mają pewność, że transakcja zakończy się pomyślnie. W tym przypadku jest czas na sprawdzenie czy wszystko działania poprawnie, a także wiesz co i w jakim stanie kupujesz. |
Irivier wymiata i tyle... cena tez :)
ja ma creativa MoVo 128MB, nie narzeka, brakuje mi tylko wyswietlacza i EQ. a tak to bardzo fajnie gra. mialem w lapce kiedys NAPA, tez fajnie graja, szczegolnie te nowe modele. dostepne sa na komputroniku. ale jednak iriver rulezz edit: acha, jakbys szukal opisow grajkow to mozesz zlookac: http://mp3.wp.pl/p/sprzet/ tylko ze nie maja tam wszytkich nowosci, ogolnie to stronka zamiera od pewnego czasu, ale mozna duzo wyczytac. |
iriver - mam ich produkt, ale na CD. ogólnie firma jest godna polecenia. http://www.iriver.pl/ tylko z cenami moze byc problem, bo to bardzo markowe produkty i sie cenią
|
Player MP3
Witam, od pewnego czasu rozgladam sie za odtwarzaczem Mp3. Chodzi mi o cos malego i w miare lekkiego (potrzebuje to miedzy innymi do biegania, czy innych cwiczen), nie na plyty, tylko z wbudowana pamiecia. Szukalem juz troche, ale szczerze mowiac, kompletnie nic nie znalazlem. Jedyne miejsce, gdzie cos takiego mozna kupic, to Allegro, ale mimo, ze oferty wygladaja nawet zachecajaco, to po pierwsze raczej nie zaryzykowalbym kupowania czegos za 300 - 500 w takiej formie, a po drugie musze najpierw sprawdzic, jak to cudo naprawde gra.
Mam wiec dwa pytania - po pierwsze, czy wiecie moze, gdzie takich rzeczy najlepiej szukac, a po drugie - czy moglibyscie polecic mi jakies konkretne firmy i modele (cena powiedzmy do 500 zlotych, pamieci nie musi byc wiecej niz 64 MB, nawet 32 by mi wystarczylo. Ale oczywiscie moze byc i 128). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:36. |