![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Moderator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plazma 42" + PC
mianowicie
znajomy do plazmy jak w temacie 42" Panasonic postanowił podłączyć kompa zwykłym kablem VGA i problem jest taki ze jaka by nie ustawił rozdzielczości to czcionki są mało czytelne i obraz jest nie ostry może jest to wina rozdzielczości bo można ustawić 800x600 1024x768 i jeszcze jakaś wyższa ale nie można dokładnie ustawić 1366x768 bo to max tej plazmy plazmę wykrywa jako urządzenie plug&play czy można jakoś ja zainstalować jak normalny monitor i czy wtedy problem by zniknął czy niestety ta plazma jest zgodna tylko z HD Ready i więcej nie pociągnie ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepiej podpiac dvi - hdmi
przeczytajcie tez w instrukcji ile mozne dac po vga
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Zlotowicz
najlepiej by było ale komp który kopił ma VGA on board Intela i narzazie nie da rady
nie wiem czy mam racje ale myślę ze problem tkwi w tym ze rozdzielczość jest nie dopasowana do plazmy tak jak np. mam 19" panorame LCD i tylko 1440x900 to jedyna rozdzielczość na której jest ostry obraz a każda inna jest rozmazana i myślę ze jakby ustawić 1366x766 to wtedy powinno być Ok ale nie da sie takiej wybrać
![]() |
#4 |
ZnakJaworznickiegoBikera
bo panele tv powinny miec ustawiona rozdzielczosc natywna
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Zlotowicz
wiem ale jak zmusi***263; kompa ***380;eby by***322;a dost***281;pna 1366x768 wydaje sie mi ze trzeba by by***322;o ja zainstalowa***263; jak zwyk***322;y monitor bo zarazie jest plug&play
![]() |
#6 |
ZnakJaworznickiegoBikera
to jest karta intela?
takiej rozdzielczosci nie ma domyslnie w windowsie, trzeba sie bawic innymi softami ale to pod nv i ati, intel powinien miec taka opcje w swoich narzedziach
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Zlotowicz
tak Intela on board komp jest nowy core 2 duo grafika model teraz nie wiem dok***322;adnie jaki model ale przegl***261;dn***261;***322;em dok***322;adnie zaw. opcje i s***261; strasznie ubogie
my***347;la***322;em nad tym jak m***243;j LCD p***243;ki nie wgram strow to nie mog***281; nastawi***263; 1440x900
![]() |
|
|