![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Aktualne wyniki ankiety
|
Wewnętrzna strona okładki płyty Esperanza.
|
Poszlo ze wszystkich telefonow (cztery :D) - no coz, trzeba pomagac :D
|
Cytat:
Gest nieprzeliczalny na zadną ilość zielonych glutów pod avatarem. |
Cytat:
|
Dzisiaj znowu jeden głos:D
|
Na dziś VII miejsce:
Google - www.google.pl/www.google.com - najpopularniejsza na świecie wyszukiwarka internetowa 6799 Allegro.pl - www.allegro.pl - największy polski serwis aukcyjny z tysiącami ciekawych ofert 2469 Onet.pl - www.onet.pl - największa baza codziennych informacji z Polski i ze świata 2724 o2.pl - www.o2.pl - najszybciej rozwijający się polski portal internetowy 1265 Interia.pl - www.interia.pl - jeden z czołowych polskich portali oferujący coraz więcej ciekawych treści i usług 758 Benchmark.pl - www.benchmark.pl - kompetentne źródło wiedzy o najnowszych technologiach komputerowych 464 CDRInfo.pl - www.cdrinfo.pl - czołowy polski serwis poświęcony nagrywaniu płyt CD i DVD oraz tematyce cyfrowych mediów 458 Portal Wiedzy - www.portalwiedzy.onet.pl - wszystkie serwisy edukacyjne Onetu pod jednym szyldem 415 mBank - www.mbank.pl - najdynamiczniej rozwijający się bank internetowy 414 Hipermarket24.pl - www.hipernet24.pl - internetowa wersja hipermarketu E.Leclerc z obsługą osób niewidomych 129 FrazPC.pl - www.frazpc.pl - jeden z najpopularniejszych polskich serwisów o tematyce komputerowej 140 Soho - www.soho.pl - sklep z muzyką w formacie MP3 60 Money.pl - www.money.pl - bardzo duża, ciągle rozwijana platforma finansowa 76 Polska Akcja Humanitarna - www.pah.org.pl - konsekwentne działania internetowe mające pomóc w udzielaniu wsparcia osobom potrzebującym 66 Blog.pl - www.blog.pl - najpopularniejszy polski internetowy serwis pamiętnikarski 41 Iplay.pl - www.iplay.pl - sklep z muzyką w formacie MP3 27 Gry Online - www.gry-online.pl - doskonały polski serwis zajmujący się tematyką elektronicznej rozrywki 187 Dziennik Internautów - www.di.com.pl - profesjonalnie prowadzony dziennik zajmujący się tematyką nowych technologii 49 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wysłałem własnie z nowego numery jaki sobie zakupiłem ;). Może to akurat ten 1 głos :D
|
Cytat:
No Panie i Panowie, bo benchmark nas przeskoczył. Nie dajmy się :boks: :D |
Cytat:
|
i kolejny glos odemnie :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: narazie 6 miejsce :piwo:
|
I następny:D
|
Dokiedy można głosować przez sms, albo z kuponów KompŚwiata??
|
Cytat:
|
Cytat:
Ode mnie poszedł jeszcze jeden sms z innego phona. |
no kurcze, dobrze, że mi przypomniałeś, bo bym zapomniał :)
No więc poszło na dwie godziny przed końcem :) ----- EDIT: I nie chciałbym nic mówić, ale Benchmark wygrywa z nami 7 głosami... |
Kurcze dawno nie śledziłem co się dzieje , ale właśnie poszły 2 SMSy, o de mnie i żony :)
|
Cytat:
|
Ja zaglosowalem 3 razy na CDRinfo przez ankiete internetowa
|
Cytat:
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wlasnie sie dowiedzialem ze wygralem pakiet OpenOffice YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
A kiedy wyniki, bo jestem ciekaw, które miejsce zajęło CDRinfo?? :)
|
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Powiadomienie dostales SMSem? |
Cytat:
niemniej gratulacje |
@Epol dzwonil koles chyba z KŚ i powiedzial ze wygralem.
@Maj3 jest to projekt open source ale ta wersja kosztuje 130zl;) http://www.ux.pl/openoffice/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
@andrzejj dzisiaj zadzwonil do mnie koles na koma, i powiedzial ze wygralem zestaw OpenOffice'a. Powiedzial tez ze wszystkie wyniki zostano opublikowane w numerze KS jak i lista zwyciescow. I zapytal sie o adres na ktory ma zostac przeslana nagroda. Wiec to raczej nie pic.
|
Nie no spoko, ja nie staram się udowodnić, że to bzdura. Możliwe, że rzeczywiście losowanie już było (to po prostu wydaje się szybko, bo lista zwycięzców ma być chyba dopiero gdzieś w połowie marca opublikowana w KŚ) i że nagrody zostały przyznane. A jeśli tak, to:
a) Gratuluję wygranej :) b) Czekam na telefon w sprawie wygranego samochodu || |
Cytat:
|
@Andrzej oki, mi zreszta nie chodzilo o to. Ehh..
A tak pozatym to ciekawe czy mozna wygrac wiecej niz jedna nagrode?? No bo przydalaby mi sie nagrywarka DVD :) hehe |
Cytat:
A tak w ogóle to jaki to był samochód? Bo może ustąpię na rzecz jakiegoś fajnego zestawu kina domowego, tudzież komputera :) |
Cytat:
http://komputerswiat.pl/informacje/r...oto/akmera.jpg |
przykro mi chlopaki, wczoraj odebralem kluczyki do nowej almery i musze powiedziec, ze byla tylko 1 taka nagroda w konkursie
ale jest srebrna a nie zlota jak ta powyzej wiec zostaja Wam nagrody pocieszenia |
Cytat:
Ale czy pomigo tego mogę dalej uczestniczyć w tym forum ? Bo Twoje słowa zabrzmiały groźnie. :'( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:28. |