Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Plebiscyt Złoty Komputer 2005 - nominacja dla CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/plebiscyt-zloty-komputer-2005-nominacja-dla-cdrinfo-pl-45169/)

Pagerus 22.01.2005 18:06

Cytat:

Napisany przez Bartez
thx :spoko:
a ma ktoś może jakieś wyniki aktualne? :)

Właśnie - bo ciekawi mnie jak tam stoimy w notowaniach :)

Yetixxl 23.01.2005 13:47

Ilość załączników: 1
Aktualne wyniki ankiety

Yetixxl 23.01.2005 15:58

Wewnętrzna strona okładki płyty Esperanza.

yahol 23.01.2005 16:12

Poszlo ze wszystkich telefonow (cztery :D) - no coz, trzeba pomagac :D

rycho 23.01.2005 16:25

Cytat:

Napisany przez yahol

To jest dopiero miara przywiązania do forum.
Gest nieprzeliczalny na zadną ilość zielonych glutów pod avatarem.

Bartez 23.01.2005 18:12

Cytat:

Napisany przez yahol

dzięki :spoko:

Yetixxl 24.01.2005 17:29

Dzisiaj znowu jeden głos:D

Wojtek Toruń 27.01.2005 23:41

Na dziś VII miejsce:

Google - www.google.pl/www.google.com - najpopularniejsza na świecie wyszukiwarka internetowa
6799
Allegro.pl - www.allegro.pl - największy polski serwis aukcyjny z tysiącami ciekawych ofert
2469
Onet.pl - www.onet.pl - największa baza codziennych informacji z Polski i ze świata
2724
o2.pl - www.o2.pl - najszybciej rozwijający się polski portal internetowy
1265
Interia.pl - www.interia.pl - jeden z czołowych polskich portali oferujący coraz więcej ciekawych treści i usług
758
Benchmark.pl - www.benchmark.pl - kompetentne źródło wiedzy o najnowszych technologiach komputerowych
464
CDRInfo.pl - www.cdrinfo.pl - czołowy polski serwis poświęcony nagrywaniu płyt CD i DVD oraz tematyce cyfrowych mediów
458

Portal Wiedzy - www.portalwiedzy.onet.pl - wszystkie serwisy edukacyjne Onetu pod jednym szyldem
415
mBank - www.mbank.pl - najdynamiczniej rozwijający się bank internetowy
414
Hipermarket24.pl - www.hipernet24.pl - internetowa wersja hipermarketu E.Leclerc z obsługą osób niewidomych
129
FrazPC.pl - www.frazpc.pl - jeden z najpopularniejszych polskich serwisów o tematyce komputerowej
140
Soho - www.soho.pl - sklep z muzyką w formacie MP3
60
Money.pl - www.money.pl - bardzo duża, ciągle rozwijana platforma finansowa
76
Polska Akcja Humanitarna - www.pah.org.pl - konsekwentne działania internetowe mające pomóc w udzielaniu wsparcia osobom potrzebującym
66
Blog.pl - www.blog.pl - najpopularniejszy polski internetowy serwis pamiętnikarski
41
Iplay.pl - www.iplay.pl - sklep z muzyką w formacie MP3
27
Gry Online - www.gry-online.pl - doskonały polski serwis zajmujący się tematyką elektronicznej rozrywki
187
Dziennik Internautów - www.di.com.pl - profesjonalnie prowadzony dziennik zajmujący się tematyką nowych technologii
49

CreAtivE 27.01.2005 23:42

Cytat:

Napisany przez Wojtek Toruń
Na dziś VII miejsce:

Google - www.google.pl/www.google.com - najpopularniejsza na świecie wyszukiwarka internetowa
6799
Allegro.pl - www.allegro.pl - największy polski serwis aukcyjny z tysiącami ciekawych ofert
2469
Onet.pl - www.onet.pl - największa baza codziennych informacji z Polski i ze świata
2724
1265
Interia.pl - www.interia.pl - jeden z czołowych polskich portali oferujący coraz więcej ciekawych treści i usług
758
Benchmark.pl - www.benchmark.pl - kompetentne źródło wiedzy o najnowszych technologiach komputerowych
464
CDRInfo.pl - www.cdrinfo.pl - czołowy polski serwis poświęcony nagrywaniu płyt CD i DVD oraz tematyce cyfrowych mediów
458

Portal Wiedzy - www.portalwiedzy.onet.pl - wszystkie serwisy edukacyjne Onetu pod jednym szyldem
415
mBank - www.mbank.pl - najdynamiczniej rozwijający się bank internetowy
414
Hipermarket24.pl - www.hipernet24.pl - internetowa wersja hipermarketu E.Leclerc z obsługą osób niewidomych
129
FrazPC.pl - www.frazpc.pl - jeden z najpopularniejszych polskich serwisów o tematyce komputerowej
140
Soho - www.soho.pl - sklep z muzyką w formacie MP3
60
Money.pl - www.money.pl - bardzo duża, ciągle rozwijana platforma finansowa
76
Polska Akcja Humanitarna - www.pah.org.pl - konsekwentne działania internetowe mające pomóc w udzielaniu wsparcia osobom potrzebującym
66
Blog.pl - www.blog.pl - najpopularniejszy polski internetowy serwis pamiętnikarski
41
Iplay.pl - www.iplay.pl - sklep z muzyką w formacie MP3
27
Gry Online - www.gry-online.pl - doskonały polski serwis zajmujący się tematyką elektronicznej rozrywki
187
Dziennik Internautów - www.di.com.pl - profesjonalnie prowadzony dziennik zajmujący się tematyką nowych technologii
49

Jeszcze troche głosów i jesteśmy V! Zachęce jeszcze znajomych! ;)

andrzejj9 27.01.2005 23:50

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Jeszcze troche głosów i jesteśmy V! Zachęce jeszcze znajomych! ;)

VI jest praktycznie w zasięgu ręki. V w sumie też :)

Piterniel 27.01.2005 23:51

Wysłałem własnie z nowego numery jaki sobie zakupiłem ;). Może to akurat ten 1 głos :D

Bartez 27.01.2005 23:52

Cytat:

Napisany przez Wojtek Toruń
Na dziś VII miejsce:

6799
2469
2724
1265
758
464
458

Dzięki za info :spoko:
No Panie i Panowie, bo benchmark nas przeskoczył. Nie dajmy się :boks: :D

smolik 30.01.2005 14:12

Cytat:

Napisany przez Bartez
Dzięki za info :spoko:
No Panie i Panowie, bo benchmark nas przeskoczył. Nie dajmy się :boks: :D

No więc nie dajemy się :piwo: :piwo:

siwy_mw 30.01.2005 14:28

i kolejny glos odemnie :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: narazie 6 miejsce :piwo:

Yetixxl 30.01.2005 15:32

I następny:D

Eliasz 30.01.2005 16:09

Dokiedy można głosować przez sms, albo z kuponów KompŚwiata??

lukas91 30.01.2005 17:16

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Dokiedy można głosować przez sms, albo z kuponów KompŚwiata??

Glosowac mozna do 1 lutego 2005 roku za pomocom listów, SMSow i ankiet internetowych

smolik 01.02.2005 21:13

Cytat:

Napisany przez lukas91
Glosowac mozna do 1 lutego 2005 roku za pomocom listów, SMSow i ankiet internetowych

No panowie i panie dzisiaj ostatni dzień.
Ode mnie poszedł jeszcze jeden sms z innego phona.

andrzejj9 01.02.2005 22:08

no kurcze, dobrze, że mi przypomniałeś, bo bym zapomniał :)

No więc poszło na dwie godziny przed końcem :)

-----
EDIT:

I nie chciałbym nic mówić, ale Benchmark wygrywa z nami 7 głosami...

Czołgista 01.02.2005 22:34

Kurcze dawno nie śledziłem co się dzieje , ale właśnie poszły 2 SMSy, o de mnie i żony :)

andrzejj9 02.02.2005 14:03

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Kurcze dawno nie śledziłem co się dzieje , ale właśnie poszły 2 SMSy, o de mnie i żony :)

To teoretycznie zabrakło nam jeszcze 5... Ale może ktoś jeszcze zagłosował :)

lukas91 02.02.2005 15:37

Ja zaglosowalem 3 razy na CDRinfo przez ankiete internetowa

smolik 02.02.2005 19:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To teoretycznie zabrakło nam jeszcze 5... Ale może ktoś jeszcze zagłosował :)

W tych wynikach wydaje mi sie że są zawarte tylko glosy oddane za pomocą ankiety, chociaż mogę się mylić.

andrzejj9 02.02.2005 19:34

Cytat:

Napisany przez smolik
W tych wynikach wydaje mi sie że są zawarte tylko glosy oddane za pomocą ankiety, chociaż mogę się mylić.

Zapytam jak będę samochód odbierał :D

;)

siwy_mw 02.02.2005 21:33

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Zapytam jak będę samochód odbierał :D

;)

to dwa daja bo myslalem ze tylko jeden || :D

andrzejj9 02.02.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
to dwa daja bo myslalem ze tylko jeden || :D

Dla wybinie zasłużonych zrobią wyjątek 8 )

andy 08.02.2005 16:12

Wlasnie sie dowiedzialem ze wygralem pakiet OpenOffice YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

gallus 08.02.2005 16:21

A kiedy wyniki, bo jestem ciekaw, które miejsce zajęło CDRinfo?? :)

andy 08.02.2005 16:42

Cytat:

Wyniki plebiscytu ogłosimy w numerze 6/2005, który ukaże się 2 marca 2005 roku, w nim też umieścimy listę wszystkich osób, które otrzymają nagrody za udział w głosowaniu. Finał odbędzie się w połowie lutego w Warszawie. Relację z tej imprezy zamieścimy w numerze 7/2005.
P.S. Dzieki wielkie Bartez ze zalozyles taki Topic. Bo pewnie inaczej bym nie wyslal smska;)

Pozdro;)

epol 08.02.2005 18:03

Cytat:

Napisany przez @ndy
Wlasnie sie dowiedzialem ze wygralem pakiet OpenOffice YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gratulacje :)

Powiadomienie dostales SMSem?

maj3 08.02.2005 18:08

Cytat:

Napisany przez @ndy

przeca on jest darmowy:mysz: i po polsku8 )
niemniej gratulacje

andy 08.02.2005 18:14

@Epol dzwonil koles chyba z KŚ i powiedzial ze wygralem.
@Maj3 jest to projekt open source ale ta wersja kosztuje 130zl;) http://www.ux.pl/openoffice/

maj3 08.02.2005 18:28

Cytat:

Napisany przez @ndy
@Maj3 jest to projekt open suroce ale ta wersja kosztuje 130zl;) http://www.ux.pl/openoffice/

a ja mam za darmo i co wazne PL bodaj z nr.10/2004 PCWK ze słownikiem oczywista bez knigi ale do uzytku domowego chwatit :)

andrzejj9 08.02.2005 18:58

Cytat:

Napisany przez @ndy

To, że pakiet jest darmowy już wiesz, więc nie będę powtarzał (chociaż zgoda - za wersję pudełkową trochę sobie liczą i w sumie fajna rzecz :) ), ale przecież wyniki mają być dopiero w marcu i jeśli chodzi o mniejsze nagrody (czyt. - nie samochód ;) ), to nie powiadamia się wygranych wcześniej.. Zresztą - chyba zgodnie z zapowiedziami, to jeszcze nie było nawet losowania ???

andy 08.02.2005 20:06

@andrzejj dzisiaj zadzwonil do mnie koles na koma, i powiedzial ze wygralem zestaw OpenOffice'a. Powiedzial tez ze wszystkie wyniki zostano opublikowane w numerze KS jak i lista zwyciescow. I zapytal sie o adres na ktory ma zostac przeslana nagroda. Wiec to raczej nie pic.

andrzejj9 08.02.2005 20:12

Nie no spoko, ja nie staram się udowodnić, że to bzdura. Możliwe, że rzeczywiście losowanie już było (to po prostu wydaje się szybko, bo lista zwycięzców ma być chyba dopiero gdzieś w połowie marca opublikowana w KŚ) i że nagrody zostały przyznane. A jeśli tak, to:

a) Gratuluję wygranej :)

b) Czekam na telefon w sprawie wygranego samochodu ||

Bartez 08.02.2005 20:27

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

b) Czekam na telefon w sprawie wygranego samochodu ||

A to są 2? ;p Kurcze, muszę pomyśleć nad jakimś garażem ||

andy 08.02.2005 20:45

@Andrzej oki, mi zreszta nie chodzilo o to. Ehh..
A tak pozatym to ciekawe czy mozna wygrac wiecej niz jedna nagrode?? No bo przydalaby mi sie nagrywarka DVD :) hehe

andrzejj9 08.02.2005 21:37

Cytat:

Napisany przez Bartez
A to są 2? ;p Kurcze, muszę pomyśleć nad jakimś garażem ||

He he ;)

A tak w ogóle to jaki to był samochód? Bo może ustąpię na rzecz jakiegoś fajnego zestawu kina domowego, tudzież komputera :)

MacGyver 08.02.2005 22:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
He he ;)

A tak w ogóle to jaki to był samochód? Bo może ustąpię na rzecz jakiegoś fajnego zestawu kina domowego, tudzież komputera :)

Nissan Almera :)
http://komputerswiat.pl/informacje/r...oto/akmera.jpg

pykson 08.02.2005 22:34

przykro mi chlopaki, wczoraj odebralem kluczyki do nowej almery i musze powiedziec, ze byla tylko 1 taka nagroda w konkursie
ale jest srebrna a nie zlota jak ta powyzej

wiec zostaja Wam nagrody pocieszenia

Czołgista 08.02.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez pykson
przykro mi chlopaki, wczoraj odebralem kluczyki do nowej almery i musze powiedziec, ze byla tylko 1 taka nagroda w konkursie

Słuchaj , ja co prawda do innego tematu się odnoszę, bo nie znalazłem tego zdjęcia , kamień w wodę !
Ale czy pomigo tego mogę dalej uczestniczyć w tym forum ?
Bo Twoje słowa zabrzmiały groźnie. :'(

andrzejj9 08.02.2005 23:56

Cytat:

Napisany przez pykson

Jak mogłeś odebrać wczoraj, skoro ja odbieram jutro? ;)

Pagerus 09.02.2005 09:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jak mogłeś odebrać wczoraj, skoro ja odbieram jutro? ;)

Yeah right :P Sorki - nie mogłem się powstrzymać :haha:

andrzejj9 09.02.2005 10:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Yeah right :P Sorki - nie mogłem się powstrzymać :haha:

No wiesz, pewnie jak gadaliśmy wczoraj przez telefon, to nie mogli się dodzwonić... No trudno, jeden dzień opóźnienia jakoś zniosę ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:28.