![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dzisiaj znowu jeden głos:D
|
Na dziś VII miejsce:
Google - www.google.pl/www.google.com - najpopularniejsza na świecie wyszukiwarka internetowa 6799 Allegro.pl - www.allegro.pl - największy polski serwis aukcyjny z tysiącami ciekawych ofert 2469 Onet.pl - www.onet.pl - największa baza codziennych informacji z Polski i ze świata 2724 o2.pl - www.o2.pl - najszybciej rozwijający się polski portal internetowy 1265 Interia.pl - www.interia.pl - jeden z czołowych polskich portali oferujący coraz więcej ciekawych treści i usług 758 Benchmark.pl - www.benchmark.pl - kompetentne źródło wiedzy o najnowszych technologiach komputerowych 464 CDRInfo.pl - www.cdrinfo.pl - czołowy polski serwis poświęcony nagrywaniu płyt CD i DVD oraz tematyce cyfrowych mediów 458 Portal Wiedzy - www.portalwiedzy.onet.pl - wszystkie serwisy edukacyjne Onetu pod jednym szyldem 415 mBank - www.mbank.pl - najdynamiczniej rozwijający się bank internetowy 414 Hipermarket24.pl - www.hipernet24.pl - internetowa wersja hipermarketu E.Leclerc z obsługą osób niewidomych 129 FrazPC.pl - www.frazpc.pl - jeden z najpopularniejszych polskich serwisów o tematyce komputerowej 140 Soho - www.soho.pl - sklep z muzyką w formacie MP3 60 Money.pl - www.money.pl - bardzo duża, ciągle rozwijana platforma finansowa 76 Polska Akcja Humanitarna - www.pah.org.pl - konsekwentne działania internetowe mające pomóc w udzielaniu wsparcia osobom potrzebującym 66 Blog.pl - www.blog.pl - najpopularniejszy polski internetowy serwis pamiętnikarski 41 Iplay.pl - www.iplay.pl - sklep z muzyką w formacie MP3 27 Gry Online - www.gry-online.pl - doskonały polski serwis zajmujący się tematyką elektronicznej rozrywki 187 Dziennik Internautów - www.di.com.pl - profesjonalnie prowadzony dziennik zajmujący się tematyką nowych technologii 49 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wysłałem własnie z nowego numery jaki sobie zakupiłem ;). Może to akurat ten 1 głos :D
|
Cytat:
No Panie i Panowie, bo benchmark nas przeskoczył. Nie dajmy się :boks: :D |
Cytat:
|
i kolejny glos odemnie :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: narazie 6 miejsce :piwo:
|
I następny:D
|
Dokiedy można głosować przez sms, albo z kuponów KompŚwiata??
|
Cytat:
|
Cytat:
Ode mnie poszedł jeszcze jeden sms z innego phona. |
no kurcze, dobrze, że mi przypomniałeś, bo bym zapomniał :)
No więc poszło na dwie godziny przed końcem :) ----- EDIT: I nie chciałbym nic mówić, ale Benchmark wygrywa z nami 7 głosami... |
Kurcze dawno nie śledziłem co się dzieje , ale właśnie poszły 2 SMSy, o de mnie i żony :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |