Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.04.2004, 14:55   #1
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
TP S.A. - Złodziej może podładować komórkę na Twój koszt

link do artykułu umieszczam tutaj.

dlaczego ja się urodziłem w polsce, a nie w jakimś normalnym kraju

Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.04.2004 o godz. 14:59
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.04.2004, 17:50   #2
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w innych krajach wiadomo co jest? myslisz ze za granica to raj piwem plynacy? no nie narzekaj na Polske, bo rownie dobrze mogles urodzic sie w Kambodzy
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2004, 18:13   #3
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Problem tkwi w zabezpieczeniu szaf telefonicznych. Z nowych szaf takiego numeru nie zrobisz, bo są nawet dobrze zrobione, ale jeśli wspomnieć stare, sypiące się szafy... Wystarczy kopnąć mocno i się sama otwiera...
Stary 20.04.2004, 18:38   #4
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
TPS.A. znowu po raz kolejny....
Stary 20.04.2004, 18:44   #5
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
... no cóż ... kolejna już "enta" wpadka telepsiarzy ... z przyzwyczajenia juz się nie dziwie

Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 20.04.2004 o godz. 18:48
MacGyver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.04.2004, 21:02   #6
woitas
αρχή

woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
w innych krajach wiadomo co jest? myslisz ze za granica to raj piwem plynacy? no nie narzekaj na Polske, bo rownie dobrze mogles urodzic sie w Kambodzy
narzekam, jak widzę, na jakim poziomie żyje moja rodzinka za granicą.
z powodu stanu zdrowia mojej matki muszę gnić w polsce.
nie po to studiowałem, żeby teraz wypruwać sobie flaki za 850 zł brutto/m-c.

jeżeli tobie tutaj odpowiada, to bardzo mi przykro.
widocznie jeszcze nie masz pojęcia, co się wokół dzieje.

Stary 20.04.2004, 21:24   #7
Edwardo

Cytat:
Napisany przez woitas
narzekam, jak widzę, na jakim poziomie żyje moja rodzinka za granicą.
z powodu stanu zdrowia mojej matki muszę gnić w polsce.
nie po to studiowałem, żeby teraz wypruwać sobie flaki za 850 zł brutto/m-c.

jeżeli tobie tutaj odpowiada, to bardzo mi przykro.
widocznie jeszcze nie masz pojęcia, co się wokół dzieje.

studiowanie nie oznacza od razu zarabianie wielkiej kasy...

nie mowie ze w zupelnosci mi wszytko odpowiada, bo mi nie odpowiada.
wkurza mnie jednynie narzekanie na wszytko wokolo, moge sie zalozyc ze jakbys wyjechal do tego kraju mlekiem i miodem plynacego to po 2-3 latach stwioerdzilbys ze jest do dupy i ze wolabys cos innego... taka mentalnosc polskiego spoleczenstwa...
mam znajomego z Rosji, mowi ze brud smrod i ubustwo, ale ludzie potrafia sie cieszyc z tego co maja, widza, ze gdzie indziej jest lepiej, ale tez maja swiadomosc tego, ze nie sa w stanie wyjechac.
a jak roboto nie odpowiada to zawsze mozna szukac innej, a nie wlozyc lapki do kieszeni i nazekac.
Stary 20.04.2004, 21:28   #8
woitas
αρχή

pogadamy jak podrośniesz

a na razie uważam ten temat za skończony.

Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.04.2004 o godz. 21:38
Stary 20.04.2004, 21:45   #9
Edwardo

heheh, wez mi nie mow o budowie, jeszcze u wuja...
wiesz... wujek wujkiem...
a z budowa tez mialem do czynienia, w koncu na budownictwie jestem... nie jest fajan sprawa zapier*** jako parszywy robol i klej podawac...
albo za te pare groszy wiecej na rusztowaniu siedziec i welne mineralna zacierac...a potem przez pare tygodni z tylka drzazgi szklane ci wychodza....

edit: no super w czas edity walisz
Stary 20.04.2004, 23:08   #10
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawel_k
TPS.A. znowu po raz kolejny....
Jakos mnie to nie zdziwilo
Stary 20.04.2004, 23:43   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
studiowanie nie oznacza od razu zarabianie wielkiej kasy...

nie mowie ze w zupelnosci mi wszytko odpowiada, bo mi nie odpowiada.
wkurza mnie jednynie narzekanie na wszytko wokolo, moge sie zalozyc ze jakbys wyjechal do tego kraju mlekiem i miodem plynacego to po 2-3 latach stwioerdzilbys ze jest do dupy i ze wolabys cos innego... taka mentalnosc polskiego spoleczenstwa...
mam znajomego z Rosji, mowi ze brud smrod i ubustwo, ale ludzie potrafia sie cieszyc z tego co maja, widza, ze gdzie indziej jest lepiej, ale tez maja swiadomosc tego, ze nie sa w stanie wyjechac.
a jak roboto nie odpowiada to zawsze mozna szukac innej, a nie wlozyc lapki do kieszeni i nazekac.
Dobrze powiedziane

Jednak znaczaca wiekszosc ludzi woli po prostu sobie ponarzekac niz chociaz sprobowac zastanowic sie, jak moznaby zmienic sytuacje, w ktorej sie znajduja (a ktora im nie odpowiada). Cieszy mnie, ze jednak nie wszyscy

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.04.2004, 07:03   #12
woitas
αρχή

pogadamy, jak będziecie na swoim utrzynaniu i z wypłaty będziecie musieli opłacić rachunki i utrzymać rodzinę.

dzisiaj praca jest towarem wysoko deficytowym, za załatwienie której w wielu przypadkach trzeba płacić.
nie wspomnę już o klanach - chociażby u mnie w takim urzędzie miejskim, czy sądzie, gdzie najważniejszym kryterium nie jest wiedza, ale powiązania rodzinno-koleżeńskie.
pogadajcie ze znajomymi, którzy pracują, dlaczego nie rzucą roboty i pojdą gdzie indziej.
wyznaję zasadę, że jeżeli nie mam o czymś pojęcia, to nie opowiadam bajek i nie robię z siebie...

kończę tą dyskusję, bo nie ma ona sensu.

Stary 21.04.2004, 10:04   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
pogadamy, jak będziecie na swoim utrzynaniu i z wypłaty będziecie musieli opłacić rachunki i utrzymać rodzinę.

dzisiaj praca jest towarem wysoko deficytowym, za załatwienie której w wielu przypadkach trzeba płacić.
nie wspomnę już o klanach - chociażby u mnie w takim urzędzie miejskim, czy sądzie, gdzie najważniejszym kryterium nie jest wiedza, ale powiązania rodzinno-koleżeńskie.
pogadajcie ze znajomymi, którzy pracują, dlaczego nie rzucą roboty i pojdą gdzie indziej.
wyznaję zasadę, że jeżeli nie mam o czymś pojęcia, to nie opowiadam bajek i nie robię z siebie...

Mylisz sie - mialaby ona sens i to bardzo duzy, gdybys potrafil (a przede wszystkim chcial) zrozumiec, ze Twoje zycie zalezy od Ciebie i tylko od Ciebie. Jezeli sytuacja obecna Ci odpowiada, to zyj w ten sposob i przestan narzekac. Jezeli nie - to to zmien!. I nie mow mi, ze sie nie da, bo to gowno prawda. Zawsze sie da, trzeba tylko chciec. A nie siedziec na tylku i narzekac, jaki ten swiat jest parszywy i jakie to wszystko be.... Tak robi miazdzaca wiekszosc osob. Czy bedziesz jedna z nich zalezy tylko od Ciebie!

Jesli uwazasz, ze robie tutaj z siebie... albo ze nie mam pojecia na ten temat to coz, pozostan przy takim przekonaniu. Sprobuj sie jednak zastanowic, czy moze jednak przez to, co mowie, nie przemawia jakas wiedza i wlasne doswiadczenie.

A jesli chodzi o Twoja pierwsza czesc postu to napisales prawde i wszyscy wiedza, ze tak jest. Nie zmienia to jednak faktu, ze ciagle pozostaje bardzo duzo mozliwosci, ogromne pole do dzialania i do osiagniecia sukcesu - tego rozumianego jako dostatek finansowy, jak i kazdego innego. Trzeba tylko chciec poszukac...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.04.2004, 10:26   #14
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam wielu znajomych ale tylko ci którzy nic nie robia ciagle narzekaja a ci ktorzyniemaja pracy a jej szukaja jakos tego nie robia. Ludzie w Polsce nauczyli sie ze panstwo wszystko za nich zrobi. Skonczyly sie dobre czasu dla leserów, teraz zeby cos miec trzeba na to zapracowac.Trudno jest ja znalesc jak sie oczekuje 2tys na miecha za stanie z rekoma w kieszeniach.
Wiec zmiast *******ic ze jest zle trzeba starac sie cos zmienic i nie mowcie ze sie da, bo tylko niudacznicy narzekaja.
POzdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.04.2004, 10:26   #15
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas

Chlopie ja jestem na wlasnym, narzeczona tez pracuje i jakos zyjemy. Ona jako nauczycielka dostaje ok 700 na reke, ja znacznie wiecej. Ale to zalezy glownie od ciebie, w jaki sposob sie sprzedajesz
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: