![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TP S.A. - Złodziej może podładować komórkę na Twój koszt
link do artykułu umieszczam tutaj.
dlaczego ja się urodziłem w polsce, a nie w jakimś normalnym kraju ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.04.2004 o godz. 14:59 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
w innych krajach wiadomo co jest? myslisz ze za granica to raj piwem plynacy? no nie narzekaj na Polske, bo rownie dobrze mogles urodzic sie w Kambodzy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Problem tkwi w zabezpieczeniu szaf telefonicznych. Z nowych szaf takiego numeru nie zrobisz, bo są nawet dobrze zrobione, ale jeśli wspomnieć stare, sypiące się szafy... Wystarczy kopnąć mocno i się sama otwiera...
![]() |
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
TPS.A. znowu po raz kolejny....
![]()
![]() |
#5 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
... no cóż ... kolejna już "enta" wpadka telepsiarzy ... z przyzwyczajenia juz się nie dziwie
![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 20.04.2004 o godz. 18:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
αρχή
Cytat:
z powodu stanu zdrowia mojej matki muszę gnić w polsce. nie po to studiowałem, żeby teraz wypruwać sobie flaki za 850 zł brutto/m-c. jeżeli tobie tutaj odpowiada, to bardzo mi przykro. widocznie jeszcze nie masz pojęcia, co się wokół dzieje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
Cytat:
studiowanie nie oznacza od razu zarabianie wielkiej kasy... nie mowie ze w zupelnosci mi wszytko odpowiada, bo mi nie odpowiada. wkurza mnie jednynie narzekanie na wszytko wokolo, moge sie zalozyc ze jakbys wyjechal do tego kraju mlekiem i miodem plynacego to po 2-3 latach stwioerdzilbys ze jest do dupy i ze wolabys cos innego... taka mentalnosc polskiego spoleczenstwa... mam znajomego z Rosji, mowi ze brud smrod i ubustwo, ale ludzie potrafia sie cieszyc z tego co maja, widza, ze gdzie indziej jest lepiej, ale tez maja swiadomosc tego, ze nie sa w stanie wyjechac. a jak roboto nie odpowiada to zawsze mozna szukac innej, a nie wlozyc lapki do kieszeni i nazekac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
αρχή
pogadamy jak podrośniesz
![]() a na razie uważam ten temat za skończony.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 20.04.2004 o godz. 21:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
heheh, wez mi nie mow o budowie, jeszcze u wuja...
wiesz... wujek wujkiem... a z budowa tez mialem do czynienia, w koncu na budownictwie jestem... nie jest fajan sprawa zapier*** jako parszywy robol i klej podawac... albo za te pare groszy wiecej na rusztowaniu siedziec i welne mineralna zacierac...a potem przez pare tygodni z tylka drzazgi szklane ci wychodza.... edit: no super w czas edity walisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() Jednak znaczaca wiekszosc ludzi woli po prostu sobie ponarzekac niz chociaz sprobowac zastanowic sie, jak moznaby zmienic sytuacje, w ktorej sie znajduja (a ktora im nie odpowiada). Cieszy mnie, ze jednak nie wszyscy ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
αρχή
pogadamy, jak będziecie na swoim utrzynaniu i z wypłaty będziecie musieli opłacić rachunki i utrzymać rodzinę.
dzisiaj praca jest towarem wysoko deficytowym, za załatwienie której w wielu przypadkach trzeba płacić. nie wspomnę już o klanach - chociażby u mnie w takim urzędzie miejskim, czy sądzie, gdzie najważniejszym kryterium nie jest wiedza, ale powiązania rodzinno-koleżeńskie. pogadajcie ze znajomymi, którzy pracują, dlaczego nie rzucą roboty i pojdą gdzie indziej. wyznaję zasadę, że jeżeli nie mam o czymś pojęcia, to nie opowiadam bajek i nie robię z siebie... kończę tą dyskusję, bo nie ma ona sensu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Jesli uwazasz, ze robie tutaj z siebie... albo ze nie mam pojecia na ten temat to coz, pozostan przy takim przekonaniu. Sprobuj sie jednak zastanowic, czy moze jednak przez to, co mowie, nie przemawia jakas wiedza i wlasne doswiadczenie. A jesli chodzi o Twoja pierwsza czesc postu to napisales prawde i wszyscy wiedza, ze tak jest. Nie zmienia to jednak faktu, ze ciagle pozostaje bardzo duzo mozliwosci, ogromne pole do dzialania i do osiagniecia sukcesu - tego rozumianego jako dostatek finansowy, jak i kazdego innego. Trzeba tylko chciec poszukac...
![]() |
![]() |
#14 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
mam wielu znajomych ale tylko ci którzy nic nie robia ciagle narzekaja a ci ktorzyniemaja pracy a jej szukaja jakos tego nie robia. Ludzie w Polsce nauczyli sie ze panstwo wszystko za nich zrobi. Skonczyly sie dobre czasu dla leserów, teraz zeby cos miec trzeba na to zapracowac.Trudno jest ja znalesc jak sie oczekuje 2tys na miecha za stanie z rekoma w kieszeniach.
Wiec zmiast *******ic ze jest zle trzeba starac sie cos zmienic i nie mowcie ze sie da, bo tylko niudacznicy narzekaja. POzdro
![]() |
#15 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|