![]() |
zgadza sie ...system naliczania limitu jest aktualnie w przebudowie...
|
Cytat:
|
ej ja tez tak chce :) moj najwiekszy wał to.... zablokowanie za chwile budki telefonicznej :) tzn. trzeba bylo wcisnac jakies dwa przyciski np. 1 i 2 potem podniesc sluchawke i na wyswietlaczu bylo napisane "nieczynny" :) ale to tylko na niebieskich :)
|
hehe..ano niebieskie doskonale nadawaly sie do phreakingu,dzwonienia za free itp
te nowsze (srebrne) budki sa sprytniejsze i nie latwo je oszukac... |
Cytat:
|
Jezu :D Tepsa to są chamy:P Nie macie u siebie dialogu? Nie dość że po cenie Neostrady można zamontować DSL ze stałym IP to jeszcze bez limitu... Jak ja bym na swoim łączu miał limit to nieważne jaki by był - już bym go pewnie wyczerpał :D
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
@ siwy do nieźle szerokie masz zainteresowania, 30 GB hehe,
|
Cytat:
no reszto to przegladanie forum cdrinfo.pl :spoko: :piwo: :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja tam wyciągam to około 50 gb miesięcznie, bo ostatnio bardzo zaangażowałem się w działalność na tym forum :>
|
ja chce dialoga....napisalem maila czy maja jakies plany inwestycyjne dot. mojej metropolii....hmm a moze sie bede laczyl na net przez gprs - taki *****
|
Mam znajomego, którego firma kupowała mu notebooka służbowego w Vobisie i ma zryczałtowany dostęp do netu przez GPRS, bodajże 49zł / miech, ofkoz firma płaci :D
Takim to dobrze.. gdyby jeszcze tego kompa używał w celach "firmowych" hehe :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |