![]() |
Uzywam N3510i w Idea MIX (abonament ersja tansza) i jestem zadowolony...
|
ja powiem jedno używam PLUSA i nie mam żadnych zastrzeżeń wszędzie się płaci :> a różnic cenowych nie ma wszystkie firmy trzymają się dobrze co oznacza że żadna z nich nie góruje (promocjami) nad innymi czyli wszędzie jest cenowo tak sam0! A jak wiadomo konkurencja jest najlepsza dla konsumenta!
|
Ja tam polecam Idee. Za złotówkę masz Nokie 3510i lub Siemensa C60;)
|
jesli nie chcesz gadac za dlugo to mysle ze taryfa Moja 25 w Erze powinna styknac
w ramach promocji (chyba jeszcze jest taka) bedziesz mogl skorzystac z tanszego abonamentu, to jest jakies 18zl/miesiac, chyba przez rok, nastepny juz normalnie, w tym 25min lub 100 smsow (4 smsy = 1 min.) a telefon, za zlotowke masz Nokie3510i dolicz sobie na start jeszcze aktywacje jesli nie masz numeru w Erze :blee: no ale mozesz kombinowac, skoluj jakas karte z TakTaka (allegro czy inne aukcje, moze znajomi ktorym taka karta jest juz zbedna), a wtedy zapominasz o aktywacji, przenosisz numerek do uslugi abonamentowej za 30zl :) |
5 rok korzystam z oferty Plus GSM i nie zamierzam zmieniac.
Nie jest za drogo, a poziom uslug wysoki. Jesli chodzi o aparat to zrezygnowalem z Nokii na rzecz sony ericsson (T610) - i musze powiedziec rewelacja. Te dzis sprzedawane nokie to juz nie to samo, tandetne plastyki, i skladanka komponentow z roznych krajow - badziew po prostu. Tak wiec sprawe sluchawki przemysl |
ja tam czekam na tego nowego ciekawe co wymysli a co do operatorow to ja jestem (bylem) w idei i pop i abonament i to drugie lepsze i bylo tanio a plusa to odradzam bo nie wiem jak teraz ale kiedys za "identyfikacje numeru" czyli wyswietlanie ci sie tego kto dzwoni czyli za to co wszedzie indziej jest za darmo chcieli co miesiac do abonamentu 7zl!! teraz nie wiem jak tam jest ja tam plusa nie dotykam :), a z ery to teraz mam taktaka i nie jest tak zle
|
Ja jestem abonentem Ery od 18 miesięcy (2 lata miałem TakTaka) i nie narzekam. Ale przyznam, że Idea trochę przyspieszyła i depcze erze po pietach;)
Ale ja i tak chyba pozostane dalej przy Erze chodzby niewiem co... Więc polecam Erę :spoko: |
Cytat:
miejmy nadzieje ze bedziesz mógł wybierac juz wśród 4 naprawde wartościowych operatorów :) |
Cytat:
|
Cytat:
ja niechcem mówić o RACJACH .. bo wszystko ma zalety i wady :) i jestem ostrożny w wydawaniu wyroku na ten temat :) ponieważ każą oferte moim zdaniem trzeba idywidualnie rozważyc :) pzdr |
Kurcze posty Sayan'a i moje układają się tak, że wygląda to jakbym zmieniał tylko jego wypowiedzi. Myślimy podobnie więc chyba mamy rację. ;)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
ptaszki świergają żebyś zajrzał na www.era.pl mało rozmawiac ? a może jednak pre paid ? jak sie ograniczymy do jakieś konkretnej sumy jesli chodzi o abonament... to naprawde nie jest duzo szukanie :) każdą oferte trzeba przejżeć indywidualnie :) |
jesli nie masz zamiaru szalec i rozmawiac glownie po 17 albo w weekendy proponuje simplusa - telefoniki od 200 pln (woiem ze drogo,alenia masz abonamentu, zadnej umowy, a rozmowy tansze niz w tanszych abonamentach) 8)
|
Ceny, promocje są ciągle nowe... Stare dyskusje mają wartość archiwalną.
Aparat najlepiej za 1zł i Nokia. Rozmawiać nie zamierzam dużo. 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:39. |