Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.09.2004, 18:49   #46
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
A może założymy ankiete Kto ma/chciałby mieć/preferuje komorke jakiego producenta. Dalibysmy tylko Siemensa i Nokie oraz Innego producenta
Mam lepszy pomysł! Dajmy tylko jednego producenta - Siemensa, oraz trzy opcje odpowiedzi:

a) lubię
b) bardzo lubię
c) ubustwiam.

No i będziemy mieli wiarygodne wyniki. Co Ty na to?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.09.2004, 19:21   #47
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
to zrzuć swojego siemensa ze stołu na dywan.
albo przyłóż do ucha, kiedy będzie sygnalizował rozładowanie baterii.
zobaczymy, jak długo będziesz go ubóstwiał...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 19:24   #48
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
to zrzuć swojego siemensa ze stołu na dywan.
albo przyłóż do ucha, kiedy będzie sygnalizował rozładowanie baterii.
zobaczymy, jak długo będziesz go ubóstwiał...
Jak dobrze spadnie to moje uwielbienie rozłoży się na kilka elementów

Stary 04.09.2004, 19:41   #49
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 22:34   #50
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
znacie stronke telefonia.wp.pl? polecam tam test S40 - to oczywiscie siemenas (przerobiony bosch)... ja go mialem - ubostwialem go 11 miechow kiedy to sie zwiesil i stracilem wszystkie dane z pamieci - wtedy poszedl pierwszy raz do serwisu (nawet sie nie chcial wlaczyc) i od tego czasu mialem... 13 wizyt w serwisie wszytsko jest tam opisane - np cekawa cecha: telefon zalogowany do sieci a osobie dzwoniacej wlacza sie poczta najlepsze sa opinie uzytkownikoe - mi szczegolnie podoba sie jedna, pod ktora sam bym sie mogl podpisac - ze siemens powinien do niego dodawac gratis butelke srodkow na uspokojenie - prawdziwe - tym telefonem naprawde sie nie przejmowalem i rzucalem go o sciane - wiedzialem ze oddam i tak do sewisu zaraz i wymienia na kolejny ktory bedzie mial te same wady...
siemiens rulez
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 22:40   #51
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
hehe. A mi( nie tylko mi bo jeszcze kilku osobom) w Siemensie S55 odpadają przyciski. Czy to normalne w tym modelu??

siemiens rulez
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 22:43   #52
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tak, to "normalne"
oddaj na gwarancji - wymienia ta czesc
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.09.2004, 23:17   #53
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez DJ HACKER
hehe. A mi( nie tylko mi bo jeszcze kilku osobom) w Siemensie S55 odpadają przyciski. Czy to normalne w tym modelu??

siemiens rulez
Cosik też obiło mi się o uszy

ps:

Przy okazji jakiegoś posta pytałem, czy masz może tapetkę ze swojego avataru (pytam, bo przy okazji tematu o pulpitach mialeś tapetę w podobnej tematyce i wykonaniu). Jeśli masz, mógłbyś mi na maila podesłać?

Stary 04.09.2004, 23:35   #54
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Cosik też obiło mi się o uszy

ps:

Przy okazji jakiegoś posta pytałem, czy masz może tapetkę ze swojego avataru (pytam, bo przy okazji tematu o pulpitach mialeś tapetę w podobnej tematyce i wykonaniu). Jeśli masz, mógłbyś mi na maila podesłać?
Pewnie, że mam. Już Ci podsyłam. A Ty w remacie o pulpitach miałeś fajny pulpit. To był efekt działania kompozycji pulpitu?? Jeśli masz coś, co dałoby taki efekt u mnie, to mógłbyś mi na maila podesłać?

--edit--

Wysłałem na adres, który podałeś na swojej stronie internetowej

Ostatnio zmieniany przez Mich@ł : 04.09.2004 o godz. 23:47
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.09.2004, 00:23   #55
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez DJ HACKER
Pewnie, że mam. Już Ci podsyłam. A Ty w remacie o pulpitach miałeś fajny pulpit. To był efekt działania kompozycji pulpitu?? Jeśli masz coś, co dałoby taki efekt u mnie, to mógłbyś mi na maila podesłać?

--edit--

Wysłałem na adres, który podałeś na swojej stronie internetowej
Już dostałem, obrazek rewelacyjny (samochód). Dzięki serdeczne

Jeśli chodzi o mój pulpit, to tak:

Na górze ekranu mam pasek, na którym wyświetlają mi się między innymi informacje o obecnym zużyciu procesora, pamięci, tempo pobierania i wysyłania danych z internetu, panel sterowania Winampem i inne. Programik, który to umożliwia, nazywa się Stat Bar i ma dość spore możliwości dodatkowej konfiguracji.

Na samym pulpicie mam tapetkę znalezioną na internecie (jak by co, to oczywiście mogę podesłać), podmienione przeze mnie ikony (bez żadnego programu) oraz kalendarz w prawym górnym rogu. Wyświetla go program Rain Callendar i również można tam sobie indywidualnie ustawić sporo ciekawych rzeczy.

Pasek zadań, widoczny na dole ekranu zmieniłem programem Style XP, temat nazywa się Dragon Style. Można to również zrobić za pomocą innego darmowego programu, którego nazwy w tym momencie nie pamiętam, ale mogę w razie czego sprawdzić.

Tak więc w zależności, co Cię interesuje, możesz któryś z tych elementów użyć u siebie. Polecam zwłaszcza ten programik Stat Bar, bo jest naprawdę praktyczny, oraz, jeśli rzeczywiście chcesz trochę "upięknić" Windowsa, Style XP, bo rzeczywiście ładniej to wszystko po jego użyciu wygląda

Stary 05.09.2004, 07:33   #56
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
plus to dno podpisalem umowę na 400 minutowy pakiet i dalem numer po miesiącu chujki wysylyają pismo że przekroczylem limit patrzę na fakturę 400 minut za grosz równa się 400 zł a nie 400 groszy dzwonię do tych **** a oni....usługa nie została aktywowana..... ja do tych drani że w salonie pani aktywowała to oni że nieprawda więc niezaplacilem rachunku.... zerwali ze mną umowę z mojej winy oczywiście....i bulę im 400+ zerwanie umowy morał? niekupuj nic w promocji w plusie bo w ***** Ciebie zrobią....pozatym dział windykacji nieumiał się tłumaczyć jak się tłumaczyli to jak zdarta płyta pozatym bok plusa ...to szmatławe gówno jest niewarte nawet słów era rządzi i tyle po za tym mieli mi wyslać pismo że mam do 31 zabulić pisma nie mam a dowiedzialem się dzwoniąc do ******ów więc napisalem reklamację że zrobili to celowo i zaplacilem im 31 calą kasę na sąd niemam czasu dzisiaj dość że przyszlego teścia chcę zapuszkować po za tym polska i polski system prawny to wielkie gówno polega na zasadzie kto da więcej kto ma lepszego adwokata owszem adwokata mam możliwość zafundować sobie najlepszego w szczecinie po kosztach ale co mi to da jak plus weźmie zażyczy sobie rozprawę w wawie gdzie mają w kieszeni sędziów i innychszkoda gadać plus to pomyłka i dno wielkie
Stary 05.09.2004, 16:12   #57
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez memorando
zerwali ze mną umowę z mojej winy oczywiście....i bulę im 400+ zerwanie umowy
Wiesz, ja rozumiem, że na sądy trzeba mieć czas i chęci, ale w życiu bym tego nie zapłacił. Niby to stosunkowo niewielkie pieniądze, ale mimo wszystko pozwolić się tak oszukiwać?
No ale dobra, mam ostrzeżenie, żeby na Plusa uważać, zresztą i tak mam uraz, bo gdzie nie pójdę do ich salonu, to mam wrażenie, że jestem nieproszonym gościem. Co innego w IDEI, czy w Erze. Wiem, że to w dużej mierze zależy od konkretnego punktu, ale ja jakoś do Plusa jeszcze szczęścia nie miałem.

Stary 06.09.2004, 01:10   #58
Jabson
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.01.2004
Jabson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja wlasnie za pare dni stane sie szczesliwym (nie)posiadaczem umowy z Plusem... tez wlasnie mi minely 2 latka i mam ich dosc Teraz czas na jakis doby pre-paidzik
Stary 06.09.2004, 08:40   #59
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wszyscy tylko jadą na tego Plusa i jadą... Ja tam jestem szczęśliwym (jak dotąd przynajmniej ) posiadaczem telefonu w Sim+) i jestem zadowolony No ale zobaczymy jak ta współpraca potoczy się dalej... i jak tam będzie z tym sekundowym naliczaniem od początku rozmowy... bo w wakacje to ponoć jakaś promocja była - ciekawe czy się utrzyma...
Stary 06.09.2004, 09:40   #60
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja juz zrezygnowalem z PLUSa. Zajmuje sie biznesem a nie indywidualnym odbiorca.

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: