Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Płyty główne jakiego producenta uważasz za najlepsze i dlaczego? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/plyty-glowne-jakiego-producenta-uwazasz-za-najlepsze-dlaczego-10676/)

Weron 26.06.2004 11:04

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
a pare postow wczesniej

no tak cwaniaczku to nie jest obrazliwe szczegolnie w tym kontekscie :ysz:

A mordke tam zauwazyles?
Napisalem to zartobliwie nie chcial;em nikogo obrazac i nie takie byly moje zamiary.
To, ze tak powiem po przyjacilesku :)
Gdyby nie bylo usmieszku to co innego.

memorando 26.06.2004 11:05

Cytat:

Napisany przez AndKoc
Panowie spokojnie.

Nie chciałme wszczynać wojny między forumowiczami tylko podzielić się wrażeniami z pracy na nowym sprzęcie.

Co do napięć Vcore ( nie 2,9V, a 2,2 V) to pomyłka z rozpędu przepraszam, ale Bartony pracują bez awarji nawet na 1,95V. Niedowiarków odsyłam do lektury KS Ekspert nr 3/2004. Jest opisane co i jak z klockami.

Co do MHz to na 228 bez podnoszenia V to Bios się uruchamia, a na 218 bez podnoszenia V Windows pracuje stabilnie. W gierki nie gram bo nie mam na to czasu, a przy sofcie pracuje bez awaryjnie.

A to są screny z AIDA32:

Powinien być plik pack.zip dodałem go jako załącznik do tego posta.

Jeżeli nie ma to doradźcie co zrobiłem źle?

Bartony chodzą nawet na 2 volt vcore

Weron 26.06.2004 11:07

Cytat:

Napisany przez memorando
Czlowieku opanuj się że daje posta w dziale kupię na tweaku o tematyce kupno kostki bios nieznaczy że czytam to cholerne forum. Weź się uspokój danie posta o treści kupię kostkę biosu na forum gdzie ktoś pewnie ma możliwość takiej kostki zalatwienia nieznaczy że czytam to forum daję post i na maila wysylają propozycje to jedno. Cwaniaczek to nieobrażanie??? Idź się zastanów co znaczy słowo cwaniaczek. Dla mnie to obrażanie. Po drugie facet odpisuję tutaj tylko kiedy mnie ktoś zjeżdża albo jak mam minutkę czasu więc odcheftuj się ode mnie ja od ciebie i będzie spokój bo jak nerwy mi puszczą zbluzgam jeszcze Ciebie za prowokacje typu cwaniaczek żegnam

Jasne tylko w ciagu 2 miesiecy jakos dziwnie duzo jest tych postow.
A ten to tylko przyklad, ktory potwierdza jak strasznie jestes nieprawdomowny.

memorando 26.06.2004 12:16

Cytat:

Napisany przez Weron
Jasne tylko w ciagu 2 miesiecy jakos dziwnie duzo jest tych postow.
A ten to tylko przyklad, ktory potwierdza jak strasznie jestes nieprawdomowny.

Pewnie ja mam dostawać powiadomienia że weron jedzie na mnie jak na ośle i olewać je i jeszcze weronowi postawić piwo i podziękować??? Czlowieku idę stąd wkurzyłeś mnie swoim infantylizmem poszukiwaniem zwady żegnam temat dla mnie umarł przestaję reagować na twoje zaczepki pa miłego dnia

Tribunal 26.06.2004 19:51

Soltek bo bo bo.... BO TAK!

Proton 26.06.2004 20:11

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Soltek bo bo bo.... BO TAK!

SOLTEK jest :spoko: (miałem 2 Soltek'i) ale po przesiadce na Epox'a muszę stwierdzić, że Epox jest jednak wydajniejszy, nie wspominając o możliwościach o/c. Stabilnośc ta sama co w SOLTEK'u, czyli jak skała.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46.