![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
[OT] Co jak co ale bez netu (nawet na modemie)....
co jak co ale chyba sie uzaleznieam od internetu - czesto z niego nie korzystalem ale to nie wazne. ostatnio zmienialem sprzet i modemu nie mialem (ograniczony budzet) wiec pozyczylem. coz pozyczonych rzeczy nie lubie bo to zawsze jakis dlug, wiec oddale na poczatku maja. dzis dostalem na pare dni znowu.
no i stwierdzam jedno ze tydzien bez internetu to tydzien starcony, nic nie da sie zalatwic i (mieszkajac na zadupiu tak jak ja gdzie jedyni oprocz mnie posiadacze kompa mysla ze duron to nazwa proca) mozna dostac szalu.zadnych ineresow nie mozna zalatwic i nawet zafajdanego cracka nie mozna sciagnac. co jak co ale widze ze trza szukac roboty (kasa z plytek idzie na inne rownie szczytne cele) i wstawic chyba sdi bo to medium jest jednak nie zastapiane pzdrwm Nikita_Bennet
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
myswle ze Majonez winien wstawic oprocz OFF TOPIC dzial zwierzenia mniej lub bardziej kontrolowane, tam moglyby byc te westchnienia, innych narzekania na nie urzywanie opcji szukaj, czy tez chodliwy post Wypalanie
![]()
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
...koooltowy post 'wypalanie'
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
POLECAM!!!-na polskie warunki najlepsza alternatywa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
![]() |
ja to z malej miesciny ale kablowka dala mozliwosc netu. Powiem tak sdi sie chowa, a place 8 zl mniej. transfer z dobrego polskiego serwera to 160 -180 KB/s nie Kb/s
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
też chciałbym miec kablówkę (stać mnie)ale też mieszkam w małym miescie i nie maszans na zebranie grupki ludzi (bieda,bezrobocie) OK? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
co do kablowki to zabawilbym sie ale oprocz 3 prgramow ogolnodostepnych (satke odpuscilem sobie) to tu nic nie ma (no za wyjatkie spozywczego gdzie najwiekszy zarobek jest na winach marki wino) - centralke cyfrowa to zakladali u nas chyba jako u tych co na koncu takie tu zacofanie a szczerze mowiac to sdi jest jedynym rozwiazaniem (opata ryczlatowa wchodzi tylko w rachube i to nie wysoka) a kablowki nie ma i w promieniu 50km wszeeeeedzie tpsa - no chyba ze ktos zabawi sie w dostep do netu droga radiowa ale to mnie nie bawi. no i tak se mysle sdi czy nnie sdi zreszta - caly dzien lazilem po olsztynie po serwisach - oczy mi sie juz kleja wiec ide spac zanim palne calkiem cos gupiego pzdrwm NikitaB_Bennet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forumator
![]() |
lopus : Ja to o incjatywie nie myslalem kablowka sama wyszla z takim pomyslem, wszyscy ich wysmiewali a teraz okablowuja juz 3 miasteczo
![]() Nikita.. : w takiej sytuacji rynkowj trzeba brac co jest , choc nie wiem z jakiem woj. jestes ,bo naprawde nie dlugo net z gniazdka ma ruszyc ( u mnie w pomorskim ), testy juz skonczyli ![]()
![]() |
#9 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akurat mam sdi, u nas tez nic ciekawszego nie ma do wyboru :-( Transfer troche lepszy niz na modemie i nie wywala polaczenia...no i zawsze jestes na ryczalcie a nie impulsach. Jednak na sciaganie grubszych rzeczy to troche cienkie jest, bo filmy czy gierki to nieraz pare dni sie ciagnie zanim sie uda. A rachunki - coz, zanim to zalozylem to placilem po kilkaset zeta i sie wkurzylem bo tepsa doprowadzilaby mnie w ten sposob do ruiny. Mimo wszystko jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...polecam. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
co do tego z gniazdka to jak bedzie (w co watpie) to wchodze z kumpelm od razu ale do tego czasu trza wykombinowac cos sensownnieszego bo ryczlat a impulsy to spora roznica pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Dział zwierzeń kontrolowanych - dobry pomysł!! Sam chętnie się wyżalę - mimo że mam LAN 128/64. Ale z polskich serwerów to kicha!! Precz z TPSA. Yahol
|
![]() |
![]() |
#12 |
staruszek
![]() |
[quotePrecz z TPSA. Yahol[/quote]
bez jaj!! wtedy to juz calkiem mozna zapomniec o jakiejkolwiek formie dostepu do netu w wielu wsiach. no chyba ze kogos bawi wap.
![]() |
#13 |
Gość
|
Jestem w rewolucyjnym nastroju. Obalić TPSA!!
A słyszałeś o niezależnych małych operatorach NET-u. Znam takich działających na prowincji (bez urazy) i mających się b. dobrze. Są też małe sieci osiedlowe które mogą przy pewnym wysiłku i niewielkich kosztach podpiąć sie do =DUŻEJ= sieci. Są metody i możliwości. A TPSA należy roz...sami wiecie. Yahol |
![]() |
![]() |
#14 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
pzdrwm Niktia_Bennet
![]() |
![]() |
#15 |
Forumator
![]() |
niestety nawet CI mali niezalezni musza polaczyc sie z TP SA, bo jedyna alternatywa jaka znam ( z sieci ziemnych
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 16:39 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
Pojęcia z sieci p2p (filmy) | Jabba the Hutt | Off topic | 14 | 22.06.2004 20:00 |
Uwaga!! Szanowni Forumowicze !! | TOMMYx | Off topic | 117 | 29.03.2003 22:16 |