![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
2 konkretne pytania - cyfrowy tuner oraz spawarka DVD...
Witam,
Musze kupic cyfrowy dekoder bo satelita dziala mi juz na nerwy a w okolicy niestety nie mam kablowki i musicie mi doradzic bo mianowiscie chodzi mi o cos takiego zeby co pol roku programowac sobie karte za pare zloty i ogladac sobie wszystko do woli - TVN HBO Canal+ itd - i nie wiem jaki dekoder kupic? Na allegro jest tego sporo a nie chce wywalic pieniedzy w bloto wiec poradzcie... A jesli chodzi o spawarke to mam chce qpic Litka 1633S - oplaca sie? Pozdrawiam
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
chodzi Ci o karte DVB? Jak do kompa to polecam SkyStar2 lub Technotrend PC-Line Premium S 1.3v
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
Nie do kompa!! Stacjonarny dekoder do telewizora...
|
|
|
#4 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
zbigniew jesli chodzi o spawarke to polecam albo pioniera 108 albo nec 3500. a jesli chodzi o tuner satelitarny to zalezy ile chcesz kasy na to wydac. Minium to Philips 6010 albo Pionier 1430. osobiscie polecam DBOX2 albo DREAMBOX.
A co do ogladania Canal+ i HBO to nie ma kart za "parezloty" Sa rozne sposoby nawet bez kart ale trzeba poczytac no i miec pieniazki zalezy jaki sposob...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
![]() |
Cytat:
OK - poczytam o tych spawarkach... ale zeby NEC byl dobry? Dziwne... zawsze byl w tyle... jak i Pionner... A jesli chodzi o te dekodery to sprawdze jak to wyglada i ile kosztuje... bez obaw kasa jest - powiedz mi co zrobic zeby ogladac tj C+ , HBO itp. cos sie tam programuje czy co? Bo znajomy cos ma takiego ale sam nie wie jak to dziala...
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
nieiwem jak z pakietem C+ ale pakiet polsatu na 100% można oglądać
polecam tuner ferguson i tyle ci powinno wystaczyć...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Jesli chodzi o polsacik sloneczny to przewaznie odbywa sie to przez emulacje karty profidera softwarowo albo ma sie karte typu fun np (zalezy jaki tuner) Jesli chodzi o C+ to albo trzeba miec "szachownice" karte z c+ o odpowiednich parametrach albo lapac sygnal c+ z netu
Jak bez obawy kasa jest to polecam dreambox 7000 ok 1300zl ale najbardziej przyszlosciowy tuner. Potem dboxy2 ok 800zl no i tansze pionier 1430 lub wyzszy i najnizej philips 6010 4MB. Tak jak napisalem albo programuje sie tuner i tuner emuluje karte albo programuje sie karte jakas...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Co do Polsatu, to ta "promocja" skończy się już nie długo, natomiast cyferka to tylko przez reaktywacje kart o określonym numerze, zakup z sąsiadami jednej karty i rożdział jej tzw. spliterem do wszystkich tunków (np platyna na 4 osoby to tylko 30 zł, a jeśli ktoś potrafi kombinować to może podbić uprawnienia z białego lub zastosować sposób z reaktywacją) lub drobna opłata dla jakiegoś kolesia aby dał nam dostęp do własnego serwerka i za pomocą kompa i emulatorka można co nieco też zobaczyć
|
|
|
|
![]() |
|
|