![]() |
Witam!
:( a ja mam jeszcze 2 egzaminy - statystyka matematyczna i fizyka :( to beda juz drugie terminy :) ehhh wszystko poszlo gladko tylko sie mecze z tymi dwoma :( |
ja mam także 3 egzaminy w drugim podejściu, tyle że z matmy, mechany i kreski :(
|
Kurde, a mnie coraz trudniej przypomnieć sobie ten smak sesji. Muszę zaglądnąć do notatek ze studiów, to może sobie odswieżę. Tak, tak - już prawie 5 lat minęło od zakończenia, a ja nadal trzymam swoje zapiski z wykładów i ćwiczeń.
Miłego dnia. |
Cytat:
|
Heh a mi dobrze zarlo na poczatq sesji (od 30.01) bo w tym pierwszym dniu (kiedy mialem urodziny) zdalem moj pierwszy na studiach egzamin z programowania... to bylo mile doswiadczenie... jakby prezent ;) . No ale coz... pozniej algebra egzam cz1. z zadan, potem (jakbym zaliczyl) to bylaby cz.2 - teoria, ale nie zdalem zadan wiec klanial sie termin drugi. No i wlasnie zaraz ide zobaczyc wyniki juz po czesci teoretycznej... Obym wieczorkiem mogl powiedziec za andrzejj(em)9... "i po sesji" Oby tak sie stalo!!
Pozdrawiam artoor |
Cytat:
|
Dzieki andrzejj9!! I jush teraz moge powiedziec od siebie samego... sesja zamknieta :jupi: Bogu dzieki i dzwieki!!
Pozdrawiem i zycze powodzenia wszystkim, ktorzy jeszcze maja cos do zdania ;) artoor |
2 egazmy do konca a potem balanga do wrzesnia :) ale meczyc siem bede napewno do kwietnia :(
|
U mnie sesja zakończyła się wczoraj :jupi: :jupi:
W plecy żadnego examu nie mam więc jestem very happy :P 8) :kasa: :jupi: :jupi: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:21. |